Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

torstai 5. kesäkuuta 2008

Pulikointia

Tänään vuorossa oli pitkästä aikaa uintitreenit kummankin typyn kanssa. Aune on joutunut hetken olemaan poissa treeneistä jalassa olevien tikkien takia. Aunen takajalassa on ilmeisesti lihasrevähdys ja 'patista' otettiin muutama viikko sitten näyte.Nyt siis treenattiin koko perheen voimin pitkästä aikaa toden teolla. Kummatkin ovat oppineet tekniikan jo niin hyvin, että Oili uiskentelee osan ajasta ilman pelastusliivejä ja Aunellakin käytetään vain kevyen koiran liivejä. Koko aikaa en vielä viitsi Oiliakaan uittaa ilman liivejä, koska todella rankalta se vapaauinti vielä näyttää.




Tässä Oilin tyylinäyte. Kuva on vanha ja se on otettu silloin, kun Oili vielä käytti kannattelevimpia liivejä.

Huomenna lähdetäänkin sitten jo kohti Harjavaltaa. Tällä kertaa reissukaveriksi meidän tyttöjen mukaan lähtee isäni. Menemme Harjavaltaan jo edeltävänä iltana, jotta olemme sitten heti aamusta paikan päällä katselemassa bulldoggiystäviemme kehää. Majoituspaikkana on mukavalta vaikuttanut maatilamajoitus. Oililla kehä on noin yhdentoista aikaan, eli edessä kuumaakin kuumempi ajankohta :( Mutta eiköhän se siitä, kun varaudutaan reissuun kunnon viilentävin pyyhkein. Lisää päivityksiä tulossa reissusta palattuamme.

Ei kommentteja: