Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Pärnu 29.6.

Viikonloppureissu kauniiseen Pärnuun takanapäin!
Vietimme Lassin ja Oilin kanssa kuluneen viikonlopun aurinkoisessa Pärnussa. Oili osallistui lauantaina järjestettyyn kansainväliseen koiranäyttelyyn ja sijoittui hienosti toiseksi nartuissa ja kotiin tuomisiksi saatiin vara-cacib. Tuomarina toimi Kirsi Laamanen. Laamanen kehui Oilia todella paljon, mutta toivoi kuono-osaan hieman lisää runsautta. Nartut voittanut bullmastiffi olikin melko leveäpäinen ja muutenkin Oilia selkeästi tukevampi. Tämä pn1 oli muuten sama koira, joka voitti Oilin Latviassakin.

Oilin vara-cacib saalis sen kuin kasvaa kasvamistaan. Onneksi tarvittava cacib on jo Virosta, joten olemme varsin tyytyväisiä tähän tulokseen tunnetusti tiukalla tuomarilla, jolta Eri ei tälläkään kertaa ollut itsestäänselvyys.

Näyttelyn ja majatalossa vedettyjen päiväunien jälkeen tutustuimme Pärnun keskustaan. Keskustan puistoissa vietettiinkin jotain keskiaikaista juhlaa ja puistot olivat täynnä erilaisia kojuja ja performansseja. Tässä kuva ravintolasta, jossa maisteltiin paikallista borsh-keittoa.


Mulla alkoi nyt muuten viikon mittainen loma. Alkuviikosta tiedossa erilaisia päivätohinoita tyttöjen kanssa. Keskiviikkona lähdetään Ruotsiin Maailmanvoittaja08 näyttelyyn sekä Maailman bullmastiffien erikoisnäyttelyyn. Nyt pienet nokkaunet Oilin kanssa, kun Lassi kiiruhti frisbeegolfin pariin. Illemmalle lähdetään hakemaan Aunea kotiin Tervalammelta. Iso kiitos Lassin vanhemmille ja Lindalle Aunen hyvästä hoidosta jälleen kerran!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea taas Oilin menestyksestä! Oli taas Cacib vähän turhankin lähellä.

Ruotsissa sitten nähdään (ellei jo huomenna hakutreeneissä). Pääsee tytöt taas samaan kehään pitkästä aikaa :)

Viivi kirjoitti...

Oili kiittää jälleen :)
Juu ja juomenna nähdään, hakuilemaan ollaan tulossa koko porukka!

Jenna kirjoitti...

Onnittelupusut Oilille isoveikka-Turbolta taas hienosta menestyksestä!! :)

Pian nähdään!