Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 2. kesäkuuta 2008

Piteå Int. 31.5.

1842 km takana...huh..

Lähdettiin perjantaina kukon laulun aikaan ajelemaan Lassin ja tyttöjen kanssa kohti Torniota.
Tornioon saavuttiin iltapäivästä ja edessä oli lähimaastoon tutustumista tyttöjen kanssa sekä saunomista.
Lauantai-aamuna matka jatkui kohti Ruotsin Piteåta. Näyttelyyn oli ilmoitettu 8 narttua ja 7 urosta.
Oili sijoittui mittelössä hienosti toiseksi parhaaksi nartuksi, PN2 ja sai Vara-Cacibin. Kuudes oranssi ruusuke Oilille :) Tuomari oli tiukka ja vain Oili ja Rop-narttu saivat nartuista Eri:t. Eli vaikka cacib meni Oililta aivan nenän edestä, olemme silti tyytyväisiä tulokseen. Uroksissa paras oli meidän matkaseuranakin toiminut Aku. Mahtavat onnittelut cacibista vielä tätäkin kautta Riikalle ja Akulle. Aune ei esiintynyt kehässä jalassa mahdollisesti olevan lihasrevähdyksen takia. Toivotaan, että patti laskee pian ja pikku Auneliinikin pääse kokeilemaan kesän kehiin.

Paluumatkalla yövyttiin Jyväskylän lähellä Ruuhimäen leirintäalueella ja sunnuntai-aamuna pidettiin tytöille uimatreenit järvessä. Mukavaa oli ja kumpikin tytsky polski kunnolla järvessä.

Seuraavan kerran Oili pääsee kehään ensi lauantaina Harjavallassa.


Oili viipottaa Piteåssa


Reissunaiset

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heijuu, työ kierrätte niin paljon maata (ja mualimoo), et pitää jossain teiän viikonloppureissulla yrittää nähä. Siis, jos ootte Mikkelin tai Kummun suunnilla liikkeessä nyt kesällä, ilmotkaa, jos oisin miekin :).

-e