Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Lapin taikaa Rovaniemellä ja Ranualla

Tänä vuonna vietimmekin juhannusta hieman tavallista pohjoisemmassa. Rovaniemellä järjestettiin kansainvälinen koiranäyttely tänään sunnuntaina ja sitä ennen vietimme leppoisia lomapäiviä Ranuan rauhassa.

Näyttelypäivä sujuikin jälleen vallan mukavasti :) Oilin mukana tohinoissa oli myös Aune pikkuisemme ja hyvin meni kummallakin tytöllä. Oili oli bullmastiffeissa paras narttu ja Aune tuli nartuissa kolmanneksi. Oili nappasi siis Rovaniemeltä matkaansa cacibin ja Aune sai vara-sertin. Nyt Oililla on cacibeja kasassa kolme, eli kauhean kaukana ei enää olla kv-valion tittelistä :) Toki ensimmäisen cacibinsa neitonen sai vasta viime marraskuussa, eli yksi cacib ainakin pitää saada ensi marraskuun jälkeen.

Olen myös aivan äärettömän tyytyväinen Aunen mahtavaan esiintymiseen tänään kehässä. Varmaan se on Oilin mukana näyttelyissä ramppaaminen opettanut kuinka hommat hoidetaan. Tämähän oli Aunelle vasta toinen näyttely jossa se oli itse kehässä, mutta Oilin mukana 'turistina' on näyttelyitä kierretty ulkomaita myöten.


Rop ja Vsp bullmastiffit

Tässä tyttöjen arvostelut. Tuomarina toimi Gert Christensen Tanskasta.

Bullgrin's Especially So 'Aune'
JunEri1, pn3, vara-serti
''1,5 years. Nice feminin head. A little open bite. Muzzle could be better. Nice dark eyes. Wellset ears. Good neck and topline. Wellset tail. Good body. Well angulated. Good bones. Moves well. Nice coat. Nice temperament.''

Bullgrin's Charmed One 'Oili'
ValEri1, pn1, VSP, Cacib
''2,5 years. Wellbalanced female. Nice feminin head. Good face and underbite. Nice eyes. Wellset ears. Good neck and topline. Wellset tail. Wellbalanced body. Well angulated. Good bones. Moving very well. Good coat. Nice temperament.''


Tytöt pokaalien ja ruusukkeidensa kanssa

Lauantaina kävimme vierailemassa Ranuan arktisessa eläinpuistossa. Sinne eivät tytöt valitettavasti päässeet mukaan, mutta sen ajan he pötköttivät tyytyväisenä mökissä. Tässä Aune näyttää mallia kuinka rentoudutaan..silloin ei ole ajalla, eikä paikalla väliä :)



Muutaman kuvan nappasin myös eläinpuiston asukeista. Eivätkös ole aika liikuttavia tapauksia?


sukua meidän tytöille?


aamulenkillä..


Osaa se tämäkin otus rentoutumisen


Vielä ei jalat ihan kanna pikku Bambilla


Uskallakin tulla lähemmäksi

Eläinpuistovierailun jälkeen hurautimme takaisin mökille hakemaan tytöt mukaan matkaan ja suuntasimme kohti Rovaniemeä ja joulupukin pajaa. Ohjelmassa oli vierailu ihka oikean joulupukin luona ja tottakai tyttöjen kanssa! Oilia hieman jännitti aluksi tuo iso punainen ukko. Mutta kun kerroin Oilille, että kuka herra nyt on kyseessä, riensi se oitis pukin viereen istumaan. Kenties tajusi, ettei tuolle sedälle kannata ryppyillä, jos meinaa lahjoja toivoa ensi joulunakin. Muistoksi vierailusta saimme mukaamme siis ison kuvan oikeasta joulupukista, jonka toisella puolella istuu Oili ja toisella puolella Aune :) Laitan kuvan tänne blogiin, heti kun saan sen skannattua sähköiseen muotoon.

Lassi kiiruhti heti reissusta saavuttuamme frisbeegolfin yökisoihin, joten me tytöt pääsemme nyt kunnolla X-asentoon nukkumaan omaan sänkyyn. Kyllä nuo reissut on aina kivoja, mutta on se kiva olla taas kotonakin :) Seuraavat näyttelyhaasteet odottavatkin Oilia ensi viikonloppuna Pärnussa. Huomenna taas kummallakin tytöllä on vuorossa hakutreenausta .

Ei kommentteja: