Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Treffit Sipoon koirametsässä

Voi että oli kivaa!

Sovittiin muutama päivä sitten Iran kanssa, että keskiviikkona pidetään taas treffit Ninjan ja Oilin kesken. Aunella ja Lassilla oli taas tottistreenit eli meillä oli luvassa laatuaikaa Oilin kanssa :)

Sää oli sateinen ja uimaan meneminen hylättiin vaihtoehtona samantien. Töistä päästyäni kiirehdin hakemaan Oilin kotoa ja kruisattiin Puhoksen Mustiin ja Mirriin. Siellä meitä olikin vastassa asiantuntevat myyjät Ira ja Ninja-englanninbulldoggi. Etsittiin Oilille uusi hieno kullanvärinen näyttelypanta ja siihen sopiva nahkaremmi. (Aikaisemmat Sadulta saaneet kun katosivat mysteerisesti Piteån matkalla.) Iran työvuoron päättymistä odotellessa kokeiltiin testialueella Oilin kanssa myös erilaisia motivointipelejä.

Kun Ira pääsi töistä oli suuntana Sipoon koirametsä. Vettä rupesi koko ajan satamaan enemmän, mutta se ei menoa haitannut. Ninjakin osoitti mieltään alle minuutin, kun totesi, että ei tässä sokerista olla ja lähti näyttämään meille reittiä :)
Siellä me sitten nelistään tehtiin metsän siimeksessä kunnon pitkä lenkki ja tytöt olivat innoissaan, kun saivat hypellä mättäillä ja mutalammikoissa.

Kotiin päästyä Oili suoraan suihkuun ja ruokakuppi naaman eteen. Hyvin oli näköjään energiaa palanut, kun ruoka vilahti tuplavauhtia masuun.
Nyt on Aunekin palannut treeneistä kotiin ja tuossa ne siskokset tuhisevat nyt vieretysten sohvalla.

Huomenna täytyykin sitten jo ruveta pakkailemaan tavaroita Latvian reissua varten. Lähtö tapahtuu perjantaina puolenpäivän aikaan ja autokaveriksi Oili saa Saimin ja minä äitini :)
Mosse ja huoltajat tulevat matkaan mukaan toisella autolla ja onpa meillä retkueessa mukana myös yksi villakoirakin :)

Kiitos vielä Ira ja Ninja mukavasta metsälenkkiseurasta! Otetaan varmasti pian uusiksi tai lämpimän sään sattuessa suunnataan sinne Vaakkoin lähelle uimaan.

Ei kommentteja: