Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 16. kesäkuuta 2008

Oili on nyt myös LATVIAN valio!!

Johan oli kannattava reissu Latviaan. Latvian Ozolniekissa, Riikan lähellä järjestettiin viime viikonloppuna kaksi kansainvälistä koiranäyttelyä. Ensimmäisenä päivänä satoi kaatamalla vettä, mutta toisena päivänä aurinko ja leppoisa tuuli jo helli näyttelyväkeä.

Mukana reissussa oli useampikin bullmastiffi Suomesta. Kaiken kaikkiaan bullmastiffeja oli ilmoitettu näyttelyyn kummallekin päivälle 15 kappaletta. Ensimmäisenä päivänä Oili oli suomalaisista bullmastiffeista se, joka keräsi tittelin mukaansa. Oili oli näyttelyn paras narttu 2 ja sai Latvian sertin sekä vara-cacibin. Näin ollen Oili on nyt siis vahvistusta vaille Latvian valio. Meidän tytöllä on nyt siis hallussa Suomen ja Viron valiotitteleiden lisäksi Latvian muotovalion titteli!!!

Sunnuntaina Oili oli bullmastiffeissa PN3. Toisena näyttelypäivänä sertejä ja cacibeja saatiin myös muille suomalaisille bullmastiffeille. Isot onnittelut kaikille menestyneille!!

Tässä Oili-oivallinen poseraa tyytyväisenä pokaalin ja sertiruusukkeen kera. Kuvaajana on toiminut Mikko Ylilammi. Latvian valioruusuke saapuu lähiviikkoina postitse kotiin ja muutaman paperirumban jälkeen on Oilin virallinen nimi Fin & Est & Lv Ch Bullgrin's Charmed One. Voit että kuinka ylpeä olenkaan meidän lutuisesta!





Tarkan tytön poseeraus

Näyttelyiden jälkeen lähdimme Saimin ja Oilin kanssa irroittelemaan Latvian hiekkarannoille. Tässä muutama kuva reissukaveruksista.





Saimi leikkimässä aalloilla

Iso kiitos reissun onnistumisesta kuuluu myös äidilleni! Jälleen kerran hyvin pidetty huolta meistä pikkuisista :) Ja tärkeintä unohtamatta, kiitos Satu ihanasta Oili-Oivallisesta!

Seuraavat haasteet Oilia odottavatkin jo juhannusnäyttelyssä Rovaniemellä. Tänään kuitenkin päästeltiin höyryjä Aunen kanssa hakutreeneissä. Treenit sujuivat kummankin osalta hyvin ja sää oli juuri sopiva, lämmin, muttei liian kuuma. Huomenna tiedossa näyttelytreenausta Aunen ja Hertan kanssa :) Saa nähdä miten junnut pistää tuulemaan..

7 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Huippua Oili!!
Suuren suuret onnittelut Oippanalle ja kotiporukoille täältä Itä-Suomesta!!

Viivi kirjoitti...

Oili kiittää ja kumartaa! Haleja sinne päin ja onnittelut Turbon tokomenestyksestä!!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea uudelle valiolle ja kiitos meidän Sauruksen esittämisestä Latviassa BIS4 kasvattajaryhmässä:)

Sanna & Remarkabullit
...ryhtyy pakkaamaan hakutreeneihin reppua ja kakkua;)

Riikka kirjoitti...

onnea vielä tätäkin kautta !!!
toivotaan että pärnusta tulee sekä Aksulle että Oilille yhtä hieno menestys !

Gala kirjoitti...

ONNEA OILI-OIVIS ! ja toki viivikin saat meiltä onnentoivotukset, hienosti meni, taas :-)

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Heippodei!
Isot onnittelut uudesta tittelistä! Ja kuvista päätellen löysitte ne rannatkin sieltä matkan varrelta. Aikamoinen koirien paratiisi;)

Juhannusterkut!