Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 30. kesäkuuta 2008

Eddan synttärit ja hakutreenit

Ensimmäinen virallinen lomapäivä viettetiin jälleen koirien ehdoilla.
Aamulla ensin nukuttiin tyttöjen kanssa pitkään ja sen jälkeen lähdettiin kylään 'isosiskojen' luokse. Matkustettiin Pakilaan vaihteeksi bussilla, jotta tytöt saivat hieman aktiviteettia, kun kuuma päivä esti sinne asti lenkkeilyn ja autolla meno olisi ollut liian tavanomaista.

Päivän aikana leikittiin 'isosiskojen' Eddan ja Dallasin kanssa, sekä toki viihdytettiin myös kummityttö Lumia. Sukumme vanhin koiruli Edda täytti eilen 7 vuotta ja tässä onkin pari kuvaa sutjakasta neidosta. Tuota likkaa ei ikä paljon paina ja meno on edelleenkin koko koirakatraan vauhdikkain!!


Edda-eloisa 7 vuotta ja 1 päivä


Tämä halko on mun ja vain mun!

Tässä myös kuva toisesta 'isosiskosta'. Dallas vahtii kuvassa Lumin rattaita, etteivät muut hurtat pääse liian lähelle koheltamaan. Dallas on tällä hetkellä 5 vuotias ja toimii katraan vahtina, joka huolehtii että lauma pysyy ojennuksessa. Jos joku intoutuu liikaa riekkumaan, on Dallas heti paikalla pistämässä järjestyksen porukkaan.



Iltaselle suunnattiinkin Oilin ja Aunen kanssa hakutreeneihin. Treenit sujuivat hyvin ja sää oli sopivasti kerennyt jo päivästä hieman viilentymään. Tässä muutama kuva treeneistä, jotka on tosin jo otettu keväämmällä.


Oili ja Viivi työntouhussa


Aune ja Lassi keskittyvät suoritukseen

Ei kommentteja: