Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Match show ja muuta

Aurinkoisen vapaaillan kunniaksi päätettiin Oilin kanssa lähteä tänään Koivukylän Match showhun. Aunella ja Lassilla kun oli tänään toko-treenit, niin pitihän meidänkin keksiä jotain puuhaa. Ilmoittautumisjonossa törmäsimmekin sitten tuttuihin, treenikaverimme Enni ja Aino olivat myös päässeet Heidin ja Sannan kanssa mukaan. Päivän ohjelmassa oli siis näyttelyesiintymisen harjoittelua.

Jokainen tyttö esiintyi mahtavasti ja hyvillä mielin suunnataan nyt sitten viikonlopun näyttelyihin. Tuomari ei tosin ihan tainnut tuntea bullmastiffi-rotua, koska kukaan kolmesta mätsärin bullmastiffista ei päässyt jatkoon lihavuuden takia! What!!Lihavuuden?! Aino, Oili ja Ennikö lihavia?! Voin luvata, että ruokinta saa jatkua kaikilla vanhaan malliin!

Saimme myös tänään kuvalähetyksen kaveriltamme Ninja-bulldogilta. Katsokaa ja ihailkaa! Ninja sai Oililta lahjaksi viime viikolla frisbeen ja kuulemma kova hitti on ollut! Oilinkin mielestä mikään ei ole mukavampaa, kuin olla heittelemässä (ja pureskelemassa) frisbeetä isin kanssa :)


Koitappa saada frisbee multa..


Viuh...koppi!


Ninjana frisbeen perään..

1 kommentti:

Ira kirjoitti...

:)
pitääpä seurata sun blogia, hauskoja kuvia ja aivan ilmiömäisiä koiramalleja :D