Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

torstai 31. heinäkuuta 2008

Uusien Bullgrin's jengiläisten esittely

Eilen illalla piipahdettiin Sadun luona tervehtimässä pentuja. Naperot ovat nyt neliviikkoisia. Illan ohjelmassa oli kynsien leikkuuta, varpaiden pureskelua, painimista, ruokakupissa uintia ja tutkimusretkiä ympäri huonetta.

Itse pentupuuhailun jälkeen käytiin vielä Saimin ja Bufferin kanssa metsälenkillä. Aunen mielestä on hauskaa yrittää pysyä Saimi ''the pikajuoksijan'' perässä, kun taas Oilin mielestä on paljon leppoisampaa pyöriskellä ruohomättäissä Buffer-äidin tapaan :)

Tässä jonkinmoiset naamakuvat kaikista pennuista joita treffattiin. Puuttuva parivaljakko, Unto ja Into, viettävät aikaansa vielä Goldenlandiassa Sälinkäällä.


Hakkarainen


Heikki ''the vinkuiita''

Hilkka ''the hiekkakakku''

Molla

Möttönen


Nukka


Nuppu


Unto ja Into


Nukka, Hilkka ja Heikki kesken painimisen


Molla ruokalevolla


Nuppu väsyneenä luutuamisesta

Tänään lähdetään Oilin ja Saimin kanssa kohti Kuopiota ja kolmea kansainvälistä näyttelyä. Aune pääsee reissun ajaksi Sadulle hoitoon. Päivät se saa tehdä hommia Mustissa & Mirrissä (ja kuulemma syödä luita napa naukuen), illat leikkiä Buffer-äidin kanssa ja yöt maata Sadun ja Tuomon välissä :) Huippuviikonloppu siis sillekin ipanalle tiedossa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heiiiii, EI tällasia kuvia, kiitos! Mun koirakuume on ainakin kroonista sorttia ja meiltä alkaa pikkuhiljaa loppuu tila kesken! :D