Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

perjantai 11. heinäkuuta 2008

Nupun ja Nukan tuoksua..

Viime viikolla minulla oli kunnia olla saattamassa maailmaan uusia Bullgrin's jengiläisiä.

Muffin laittoikin pystyyn oikeen kunnon jännitysnäytelmän, mutta loppu, hyvin kaikki hyvin. Jengi lisääntyi yhdeksällä pikkuisella nyytillä :)

Oli aika jännää näin ensikertalaiselle olla kuivaamassa märkiä, muutama sekunti sitten syntyneitä pentuja, ja leikata niiltä napanuoraa lyhemmäksi. Kyllä se vaan meinasi kyyneleet tulla silmiin ilosta, aina kun kuului parkaisu, juuri sitten syntyneen pennun suusta! Mahtava kokemus, vaikka välillä itkettiin ilosta ja välillä jännityksestä. Muffin kärsi synnytyksen jälkeen valtavasta veren hukasta, mutta nyt kaikki alkaa olla jo parhain päin.

Nyt tiistaina kävinkin sitten moikkaamassa pentusia uudemman kerran, hieman rauhallisemmissa merkeissä. Osa pennuista on vielä hoitoäidin luona Mäntsälässä. Nekin palannevat piakkoin oman äitin hoiviin, kunhan Muffin saa vointinsa täysin kuntoon. Mahtavan hyvin on hoitoäiti Peppi ottanut vastaan hieman tummemmat ja ryttyisemmät pennut :)

Tässä hieman kuvia niin Pepin kuin Muffininkin luota. Kuvat ovat siis tiistailta ja niissä on pennuilla vielä silmät kiinni. Eilen kuulin, että nyt pennut ovat jo avanneet silmänsä. Pian täytyy siis päästä taas vierailulle, katselemaan ihania säihkysilmiä. Nuppu, Nukka, Molla, Möttönen ja muut..veitte kyllä sydämeni täysin!



Maailman paras sijaisäiti Peppi pentujen kanssa


Mitäs me painikaverit..


Siistiä...kerrankin yksin tissillä, eikä ketään muuta tönimässä :)


Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia..


Voi hiivatti kun pitää jo tässä iässä poseerata..

Ei kommentteja: