Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Iltauinnilla Vaakkoissa


Tuhatta ja sataa uimapaikalle!

Nyt on muutamana viime iltana suunnistettu tyttöjen kanssa Vaakkoisiin. Ekalla kerralla unohtui kamera kotiin, mutta eilen saatiin räpsittyä muutama kuvakin.

Kumpikin tyttö yllätti meidät täysin, kun sujahtivat veteen niin helposti ja omatoimisesti. Kyllä on kylpylätreeneistä ollut selvästi hyötyä. Pelastusliivejä pidettiin edelleen, koska silloin voi huoletta uiskennella lammessa pidempäänkin. Niiden avulla leikittiin myös ihmisen pelastamista vedestä, toki taas makkarapalkalla :)

Tässä siis muutamia kuvia illasta. Osa uintikuvista odottaa vielä käsittelyä, eli ovat tässä vähän turhan kaukaa otettuina.


Kumpi eka uimassa!


Aune pitää lepotaukoa


Täähän on oikeesti kivaa, kun on niin lämmin vesikin!

Pelottava pantteri vaanii metsässä


Hopi hopi siihen vaatteiden vaihtoon!Me ollaan jo valmiita :)






Oili poseerasi myös huomaamattaan leikin lomassa

Tänään illalla suunnitelmissa mennä kyläilemään Talman riiviöiden tykö! Hauska nähdä kuinka paljon ne natiaiset ovat taas kasvaneet!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Melli ja Ruuti ei olekaan ikänä päässet uimaan. Täytyy niillekin varmaan ostaa liivit ja lähteä viimeistään ensi kesänä käymään jossain vähän polskimassa. ;) Oili on muuten niiiiin nätti tyttö, että pääsee Murun kanssa jaetulle ykkössijalle mun henk.koht. listalla. <3

Viivi kirjoitti...

Oili kiittää ja kumartaa!!Ja lähettää rapsutukset Muruliinille!