Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 4. elokuuta 2008

Kuopion näyttelytournee 1.-3.8.

Pitkä viikonloppu takana.. Olemme väsyneitä, mutta tyytyväisiä! Mukana reissussa oli meidän poppoossa Oili, minä, Lassi ja Saimi. Lisäksi Bullgrin's jengistä paikalla oli Mosse, Annika ja Eero. Perjantaina ja sunnuntaina mukana myös Turbo, Darra ja Jenna, sekä lauantain vahvistuksena Niklas ja Jami. Kiitokset kaikille mukavasta seurasta! Leppoisa tunnelma oli taas jälleen kerran!
Kiitokset myös Armin ja Lennyn popukalle Puijo-lenkistä lauantai-iltana :)

Oili sijoittui perjantaina nartuissa toiseksi (ValEri1, pn2) ja sai vara-cacibin, lauantaina sijoitus oli ValEri1, pn3 ja sunnuntaina myöskin ValEri1, pn3.

Mosse ja Saimi päättivätkin sitten tehdä viikonlopun aikana hattutempun! Nämä sisarukset olivat joka näyttelyssä Rop ja Vsp, saaden cacibit ja sertit joka näyttelystä!Mahtavaa toimintaa naperot!Nyt vielä se 2 vuotta täyteen, niin noista on teille vielä enemmän iloa :)


Mosse ja Saimi ruusukeryöpyn kera

Viikonlopun kruunasi vielä Bullgrin's kasvattajaryhmän menestys. Kasvattajaryhmämme oli joka päivä rotunsa paras ja sunnuntaina pärjättiin jopa BIS-kasvattajaryhmäkehässä 9. parhaan joukkoon, joka on huippusuoritus tuon kokoisessa näyttelyssä!

3 x Rop-kasvattaja Bullgrin's Bullmastiff (kuvassa: Mosse, Oili, Saimi ja Darra. Lauantaina Darran tilalla ryhmässä oli Niklas.)

Majoituimme reissun ajan ihanassa maatilamajoituksessa 30 km päässä näyttelypaikalta.
Aina kun saavuttiin maatilalle oli vuorossa riehunta ja leikkiminen. Viikonlopun aikana saikin jo ihan tarpeeksi poseerata, joten näissä kuvissa näätte, kuinka tytöt sitten muun ajan irrottelivat. Aikaisemmin Oili on aina jättänyt Saimin kanssa leikkimisen Aunelle, mutta nyt kun Aune ei ollut matkassa mukana antoi Oilikin palaa oikeen kunnolla. Uskoisin, että reissu oli kiva meidän ihmisten lisäksi myös Oilille ja Saimille :)


















Aune olikin siis reissun ajan Sadulla hoidossa. Tässä pieni poiminta Sadun blogista, kuinka ipanalla on sujunut:

''Aune-neiti on hoidossa Saimin ollessa Viivin ja Lassin mukana Kuopiossa...Neiti on aika ihana tapaus ja seurailee pentujen touhua kaiken aikaa. Töissä on oltu yhdessä ja sekin on mennyt loistavasti luuta syöden ja asiakkaita viihdyttäen :-)
Yö ei ollut niin mukavaa kun Aune olisi halunnut nukkua vain ja ainoastaan sängyssä pääni päällä. Ymmärrettävistä syistä 50 kg pään päällä ei tunnu kovinkaan mukavalta.Yritin siirtää tyynyn toisen päähän sänkyä, mutta sinnikkäästi neiti änkesi taas samaan asentoon. Lopulta 7. kerran jälkeen rauhoittui viereen nukkumaan. Mokoma ipana!''


Eli ilmeisen lupsakkaa meno on ollut myös siellä. Ainakin Aunen mielestä :)

Ensi viikonloppuna Oililla ja Hertalla onkin luvassa Helsingin kesänäyttelyssä pyörähtely.
Paikalle ei ole ilmoitettu kovin monta bullmastiffia, mutta huhujen mukaan sinne on tulossa ainakin muutama valionarttu Norjasta. Innolla siis odotetaan kuinka tyttöjen käy :) Tuomarina tiukahko Paula Heikkinen-Lehkonen, joka sijoitti Oilin Kuopiossa ValEri1, Pn3.

Ei kommentteja: