Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Ruotsin näyttelyreissu ja puistotreffit

Nyt on kotiuduttu Ruotsin vierailulta. Reissussa oli mukavaa ja jälleen opittiin hurjasti lisää rodusta. Erikoisnäyttelypaikalla vietetyn kahden yön ja illan aikana tutustui paljon uusiin ihmisiin ja kuuli paljon ajatuksia rotuun liittyen. Ekassa näyttelyssä bullmastiffeja oli paikalla 105 ja tokassa n.115.

Näyttelymielessä reissu sujui Oilin osalta odotettua paremmin. Maailmanvoittaja näyttelyssä Oilin kanssa samassa luokassa kisasi 13 koiraa. Oili sai Erinomaisen laatuarvostelun ja oli periaatteessa luokkansa viides. Järjestykseen laitetaan vain neljä parasta koiraa, mutta Oili oli viimeinen joka karsiutui pois sijoittamisesta. Näin ollen voitaneen sanoa sijoituksen olleen epävirallisesti Avoimen luokan viides. Olen äärettömän ylpeä Oilin saadessa Eri:n, koska tuossa sakissa se ei ollut mitenkään itsestään selvyys. Monille hyville koirille annettiin EH tai jopa H. En siis voi olla kuin jälleen kerran tyytyväinen tuohon huippuneitiin. Muiden suomalaisten menestys näyttelyssä oli vaihtelevaa. Osa hyvistäkin koirista jäi ilman Eri:ä, mutta junioreissa ja veteraaneissa saatiin Maailmanvoittajatitteli Suomeen!! Huisisti onnea vielä tätäkin kautta kaikille menestyneille!!Erityisesti Hagridille ja Kukalle!

Perjantaina vuorossa olikin sitten Maailman Bullmastiffi Erikoisnäyttely. Täällä Oili sai arvosteluksi Erittäin hyvän. Ei siis mennyt aivan yhtä hyvin kuin Maailmanvoittajassa, mutta kuten mainitsin, saa tähänkin arvosteluun olla ihan tyytyväinen tuossa porukassa.
Kaikkein suurin anti reissusta oli tosiaan tutustuminen uusiin ihmisiin ja se, että näki paljon erilaisia bullmastiffeja. Kiitos vielä kaikille kanssamatkustajille! Kivaa oli! Saimille ekstra kiitokset Oilin seuraneitinä toimimisesta!

Ensi viikonloppuna matkataan sitten Karjaan näyttelyyn. Mukaan on tulossa Oilin lisäksi myös Hertta (Bullgrin's Fifth Element). Hertta reissaa kesän aikana muutamassa näyttelyssä mun ja Oilin kanssa. Saa nähdä millaset kuviot me vedetään Hertan kanssa kehässä, onhan sentään kyseessä Hertan ensimmäinen näyttely :)

Kotiin saavuttua ryhdyttiin tavaroiden purkuun, pyykin pesuun ja kolmen tunnin päiväunille. Illalla meillä olikin sitten treffit Ninja-englanninbulldogin kanssa :) Tässä hieman Iran ottamia kuvia treffeistä. Aunesta ja Ninjasta on tullut ylimmät ystävykset :) Oili esitti taas isoa tyttö ja jätti leikit suosiolla nuoremmille. Ruotsin reissulla jätin kuvailut suosiolla muille, eli kuvia ei sieltä valitettavasti ole.





2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toi on kyllä hauska toi kuva missä ne makaa päällekkäin :)

Gala kirjoitti...

ja kiitokset teillekkin näyttelyreissuseurasta, nähdään taas jossain ;-)