Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 28. heinäkuuta 2008

67 % on oikeasti iso luku!

Nyt on takana kesän ensimmäinen 'koiraton' viikonloppu. Vietin koko viikonlopun Rymättylässä Turun saaristossa 'kouluttamassa' uusia Hupelluksen matkanjohtajia. Älyttömän kivaa oli ja iho punoitttaa edelleen auringosta. Varmasti hauska vuosi tulossa jälleen tuon porukan kanssa!

Tytöt saivat viettää viikonloppua Lassin porukoilla Tervalammella. Se onkin mitä mainioin paikka helteellä, kun tytöt saavat olla pihalla, ilman sen suurempia lenkkejä auringon paisteessa.
Yöllä Aune pääsisikin aina lempipaikkaansa nukkumaan Lassin vanhempien sänkyyn, jolloin Oili sai antaumuksella venytellä Lassin kainalossa eri huoneessa.

Jos ihmettelit mistä otsikko juontaa juurensa, niin tässä seuraa vastaus:
Suoritimme Sadun kanssa mielenkiinnosta hetki sitten muutamia laskelmia. Kaikista vuoden 2008 kotimaisista näyttelyistä, joissa on ollut jonkinlainen Bullgrin's edustus, on ROP ja/tai VSP sijoitukset tullut Bullgrin's Bullmastiffeille 67 prosenttisesti!!Mahtava luku vai mitä?!Onnittelut ja kiitokset Sadulle! Mahtava jengi noista luppanoista on kyllä muodostunut!
(ROP rotunsa paras ja VSP vastakkaisen sukupuolen paras, luku sisältää kansalliset, kansainväliset ja ryhmänäyttelyt)

Tämän viikon ohjelmassa onkin sitten jälleen työn tekoa, hakutreenausta ja kenties järvessä pulikointia :) Torstaina töiden jälkeen lähdetäänkin sitten köröttelemään kohti Kuopiota ja kolmen inttinäyttelyn rypästä..

Ei kommentteja: