Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Oili ROP Ypäjällä 20.7.

Jippijaijei!

Kylläpä oli taas mukava päivä Ypäjällä. Koiruleista mukana oli Hertta ja Oili. Ihmisistä minun lisäksi mukana matkassa olivat Lassi, Linda ja Sari. Kiitos kaikille avusta ja mukavasta seurasta.
Tuomarina toimi Leni Finne ja hänen apunaan oli harjoitusarvostelija. Kenties harjoitusarvoistelijan mukana olo vaikutti, mutta arvostelut olivat ainakin aika tiukkoja. Ueampikin koira sai arvosteluksi H:n. Hertta sai arvosteluksi EH:n ja voitti junioriluokan.
Hertan arvostelu oli kaiken kaikkiaan todella hyvä ja ainoa huomautuksen aihe oli pienuus. Mutta eiköhän tuo 11 kk pikku nassikka tuosta vielä kasvakin :)

Tässä Hertan arvostelu:
Bullgrin's Fifth Element
JunEh1
''Erinomaiset mittasuhteet ja luusto. Toivottavasti kasvaa vielä. Oikealinjainen nartun pää. Erinomaiset tummat silmät. Hyvät korvat. Oikea ylälinja. Ikään riittävä etulinja. Riittävät etukulmaukset. Ikäisekseen erinomainen rintakehä. Riittävät takakulmaukset. Oikea askelpituus, tiiviit käpälät.''

Oili-Oivallinen sitten päättikin kerätä tänään koko potin itselleen ja voitettuaan kaikki nartut päihitti se vielä parhaan uroksenkin. Tuloksena Oilille siis ROP, eli rotunsa paras!!Voi että olen taas tyytyväinen tuosta neiti Oivallisesta!

Tässä Oilin arvostelu:
Bullgrin's Charmed One
ValEri1, pn1 ja ROP
''Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä luusto. Oikeanlinjainen pää. Aavistuksen kevyt oikean mittainen kuono. Hyvät korvat ja silmät. Erinomainen ylälinja. Turhan nahkainen säkä. Riittävä eturinta. Hieman lyhyt olkavarsi. Hyvät takakulmaukset. Hieman lyhyt häntä. Riittävä askelpituus. Aavistuksen ahdas edestä.''

Sain äskettäin myös viime viikonlopun Karjaan näyttelyn kasvattajaryhmän arvostelun Sadulta. Katsokaa ja ihailkaa, ei Satu turhaan saa olla ylpeä tästä sakistaan :) Tuomarina toimi siis Johan Juslin ja ryhmämme koostui Mossesta, Saimista, Oilista ja Hertasta.

Bullgrin's Bullmastiff, kunnipalkinto, ROP-kasvattaja
''Harvinaisen tasainen ryhmä, jossa uros on se dominoiva yksilö. Hyvät luustot ja terverakenteisia. Hyvät päät, kauniit kaulat. Kunnia kasvattajalle näinkin vaikeassa rodussa tuottaa näin hyviä yksilöitä.''

Ensi viikonloppuna onkin sitten taukoa näyttelyistä. Seuraavaan kerran kehään rynnistetään kahden viikon päästä Kuopiossa. Silloin ohjelmassa kunnon näyttelymaraton, kun Kuopiossa järjestetään peräkkäisinä päivinä kolme eri kansainvälistä näyttelyä.

Ei kommentteja: