Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 1. syyskuuta 2009

Tupla Roppeilua!

Lassi vietti pidennetyn viikonlopun Tampereella jenkkien kanssa frisbeegolfia pelaten, meillä oli siis edessä tyttöjen laatuaikaa ;D Isojen likkojen kanssa tehtiin useampikin tosi tehokas ja pitkä hikilenkki metsässä, josko taas saataisiin likkoja timminpään kuntoon ja vältyttäisiin juoksujen jälkeisiltä valeraskauksilta..no ei vaiskaan, parasta nuo tekivät ehkä ihan emännälle itselleen. Aikaisemmin metsälenkit on suoritettu vapaana juosten, mutta nyt tarkoituksella mentiin remmissä, jotta vauhti oli tasaisen kovaa koko ajan, ilman hetkenkään löysäilyjä :)

Sunnuntaina luvassa oli Tervakosken kansainvälinen näyttely, johon matkasimme Bertan ja Oilin kanssa. Mukana apuna ja seurana oli ystäväni Laura, joka on myös napsinut seuraavat kuvat. Kiitos Laura seurasta, olit korvaamaton!

Bullmastiffit tuomaroi tällä kertaa Gunnel Holm. Nainen piti tiukan linjansa ja antoikin vain kaksi Eriä. Toisen Erin sai junnu-uros Bullgrin's 'Allu', mutta sertiä ei Gunnelilta koiralle kuitenkaan herunut. Oilin mennessä viimeisenä kehään oli jännitys kova, ajattelin, että saas nähdä mitä rouva meille lätkäsee...Tilanne alkoi ei niin mukavasti, kun luiskahdin suoraan selälleni tuomarin eteen, kengän luistaessa märällä nurmikolla ;D Joka tapauksessa Oili toimi varmalla tyylillään ja hurmasi myös Gunnelin. Tuloksena siis valioluokan voitto, narttujen voitto ja lopulta Rotunsa Paras -sijoitus. Mukaan tuli näin ollen myös 11. Cacib :) Neidon ikä lähenee nyt neljää, ja tuntuu että aina vaan mennään parempaan suuntaan. Onnittelut myös kasvattajalle Sadulle!





Bullmastiffien jälkeen luvassa oli pari tuntia seurustelua ja sitten oli Bertan vuoro astella kehään. Luvassa oli Bertan viimeinen esiintyminen pentuluokassa Suomen näyttelyissä, ja tokihan se olisi kiva hienosti päättää. Tuomarina toimi Salvatore Giannone Belgiasta.





Ja hienostihan se likka esiintyi jälleen ja aivan mahtavalla arvostelulla, vai mitä sanotte:

''Nice puppy. Excellent breed type. Excellent laid back. Flat skull.
Rose ear. Good proportions. Excellent roach. Good structure of bone. Good color.
Good presentation. Typical movement. Very promising.
''
Hieno pentu. Erinomaisen rotutyypillinen. Erinomainen lay back. Litteä kallo. Ruusukorvat. Hyvät mittasuhteet. Erinomainen roach. Hyvä luuston rakenne. Hyvä väri. Hyvin esitetty. Tyypilliset liikkeet. Hyvin lupaava.

Ja tulokseksi Rotunsa Paras -pentu ja neidin 16. kp! Takana likalla 17 näyttelyä pentuluokassa ja 16. tuli kunniapalkinto! Ei voi muuta kun sanoa KIITOS kasvattajat Pasi ja Liisa!





Nyt sitten pyykätään, pakataan ja tehdään vikat koulujutut purkkiin. Huomenna aamulla matka alkaakin kohti Romaniaa ja Dracula Show'ta. Siitä lisää viikon päästä ;D

Ei kommentteja: