Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Romanian Dracula Show, Bertta pisti tuulemaan täysillä, kv-näyttelyn BIS-pentu!!

Reissaajat ovat kotiutuneet. Takana lähes viikon matka Romanian Dracula Show'hun, joka sisälsi kaksi kansainvälistä näyttelyä ja yhden molossien erikoisnäyttelyn. Mukana matkassa oli kanssani parivaljakko Bertta ja Oili. Bertta oli kaksi näyttelyä pennuissa ja yhden junnuissa täyttäessään lauantaina 9 kuukautta. Matka sujui mainiosti ja kokemusten aarrearkkuun saatiin taas yksi uusi ihana tarina! Kiitos kaikille mukana matkanneille, huippureissu jälleen kerran, eikun seuraavia odottelemaan ;D

Tässä kuvien muodossa hieman tarinaa reissun varrelta. Kiitokset kuvausavusta Anulle, Hissulle, Petrille ja Nickelle.

Liettuassa pysähdymme perinteisesti ruokapaikassa, jonka pihalla on pienimuotoinen eläintarha. Todella hyvää ruokaa joka kerta ja koirille mukava pysähdys paikka nurmialueineen.





Seuraavaksi muutamia kuvia Romaniasta, Targu Muresin kaupungista, jossa näyttely järjestettiin.









Reissukavereita, vasemmalta: Anu (fila+brassit), Anu (aussit), Kirsi (parsonit), Petri (chowi), Merja (norwitchit) ja minä



Paikallisia työmiehiä...yksi tekee, muut katsoo :)


Hotellimme oli aivan ihana. Todella siisti, rauhallisella paikalla ja jauhelihatkin sai yöksi hotellin respan jääkaappiin :)


Hotellin edessä oli joenranta, jossa oli hyvä ulkoiluttaa koiria. Hieman kulkukoirat aluksi pelottivat, mutta eivät ne koskaan kolmea metriä lähemmäksi uskaltaneet tulla. Oili toimi hyvänä henkivartijana, paitsi juoksunhajuisena ehkä houkutteli niitä vielä enemmän :D


Paikallinen patsas, melko erikoinen ratkaisu minun mielestä :)


Kirsin ihanat nöpönenät: Urmas-Armas, Nessi ja Nelli


Vaikka hotelli oli hieno, avautui ikkunasta erikoinen näkymä...paikallinen slummi. Onneksi hotelli oli kuitenkin aidattu ja vartioitu.



Berttakin ihmetteli hotellin isosta ikkunasta Romanian vilinää.


Perjantaina meille tarjottiin hotellissa perinneruokaa, melko eksoottista etten sanoisi.


Näyttely järjestettiin vanhan linnan pihalla, ihanassa miljöössä.



Bulldoggeja ja bullmastiffeja oli kumpiakin ilmoitetttu 15 kappaletta. Bulldoggipentuja yhteensä kolme. Bertta oli lauantain Molossi clubin erikoisnäyttelyn rop-pentu..


..sekä lopuksi koko erkkarin Best In Show -pentu!!!


Illalla sitten jatkettiin kansainvälisellä näyttelyllä, jossa Bertta myöskin Rop-pentu.


Neiti jatkoi huimaa tahtiaan loppuun asti ollen koko kv-näyttelyn BEST IN SHOW -PENTU!! Varmasti isoin sijoitus oman näyttelyhistoriani aikana!!



Lauantaina tulikin sitten vietettyä 17 tuntia näyttelypaikalla. Hellettä oli noin 30 astetta ja aurinkoa piisasi. Voitte siis kuvitella, että teltta ja näyttelypaikan puiden varjot olivat tarpeen. Tässä tytöt näyttää mallia, kuinka sitten aina hotellihuoneessa rentouduttiin (kuvat ovat tosiasiassa Puolan hotellista, jossa matkan varrella yövyttiin)!





Sunnuntaina Bertta olikin sitten jo junnuluokassa, mutta tuomari piti tiukkaa linjaa, eikä jakanut kellekään nartulle Eriä, ja uroksissakin vain yhden. Näin ollen Bertalle tulokseksi JunEh1.
Oililla näyttelyt menivät ihan hyvin, mutta ihan titteleitä ei saatu kotiin asti tuotua. Tulokseksi valioluokan toinen sija joka näyttelyssä. (Näissä maissa pn-kehään menee vain luokkavoittajat) Sunnuntain näyttelystä tuli lisäksi Vara-Cacib.


Tänään palauduttiin Bertan kanssa reissusta tokotreenien merkeissä ja kyllä ne näytti jutut hyvin viikon tauosta huolimatta mieliin palautuvan. Nyt pari päivää koulua ja töitä ja sitten viikonloppuna luvassa onkin taas kehissä pyörimistä ;D

9 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Onnea, onnea, onnea. Kyllä Bertta on kova mimmi. Terkkuja Hilmalta.

Romulus kirjoitti...

Onnittelut mahtavista sijoituksista!! Ja olipas kivoja kuvia, näitä on aina hauska käydä katselemassa =)

viherpiipero kirjoitti...

Onnea Super-Bertta!

Viivi, toi patsas esittää Romulusta ja Remusta, jota naaras-susi imettää. Missäs olit historiantunnit? :D
http://fi.wikipedia.org/wiki/Romulus

Viivi kirjoitti...

Historia on ollut aina mun heikoin lenkki ;D

Unknown kirjoitti...

Loistava lopetus Bertan pentunäyttelyille:) Paljon onnea hienoista BIS tuloksista. Mä meinasin myös kommentoida patsasta, mutta Satu ehti ensin:))
-Sanna & Remarkabullit

Rea kirjoitti...

Onnea jälleen kerran :D

Mirva kirjoitti...

Onnea, teillä oli todella hieno reissu! Hyviä matkakuvia muutenkin.
Patsas kuvan kohdalla hymyilytti :)
Mukavaa syksyn jatkoa.
-Mirva

Jenna kirjoitti...

Onnittelut pikku Bertalle jälleen upeasta menestyksestä!!

Unknown kirjoitti...

Bertta on kyllä ihan tykki!