Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 28. syyskuuta 2009

Oili Eckerön kaunein bullmastiffineitonen!

Jahuu! Kylläpä tuli hyvä mieli! Oili esiintyi upeasti ja täytyy sanoa, että varmasti esiintyminen oli parhaimmistoa neidin historiassa ;) Liikkui kuin lentäen ja seisoi kuin ryhdikäs tatti. Tuomarina bullmastiffeilla oli Peter Machetanz Saksasta ja koiria oli mukana 13 kpl.

Tulokseksi VSP PN1 Cacib ValEri1 !! Rop oli komea Bullgrin's jengin Patton! Eli Bullgrin's jengi jyräsi Ahvenanmaalla :) Oilille Cacib oli nyt 12. ;)

Kännykällä otetut pikakuvat: Rop Patton ja Vsp Oili





Bertalle tulokseksi JunEh1, eli reissu otettiin sisänäyttelyharjoituksena :)

Mukanamme oli myös Bertan setä Burt joka oli komeasti VSP ja nappasi itselleen ensimmäisen Cacibin. Onnea Heidi ja Burt!

Kiitokset mukavasta reissusta kuuluu Pasille ja ihanille reissukavereillemme Oilille, Bertalle ja Burtille. Koko reissun ajan kaverukset hengailivat sulassa sovussa ja hyttiyöt laivallakin sujuivat ongelmitta, mitä nyt Pasi joutui alasängyssä muutaman kerran hätistämään sänkyyn änkijöitä pois. Tottahan se olisi Pasin jaloissa ollut kivempi nukkua, vaikka vieressä oli täysin vapaa sänky koiria varten :) Itse sain nukkua omassa rauhassa yläpedissä.

Olipa muuten mainiota matkustaa tuolla pakulla, kun odotellessa pystyi vetämään kunnon päikkäreitä pakun patjalla makuupussissa :)
Matkasimme Ahvenanmaalle laivalla la-su yönä ja takaisin tultiin su-ma yönä. Laiva oli sunnuntaina perillä jo neljän aikaan aamuyöstä ja lähti takaisin puolilta öin, nukkumisaikaa pakussa aamulla ja illalla tuli siis reilusti. Näyttelypaikalla kerettiin katsoa isotkin kehät loppuun asti ja päivällä vierailin myös kaffella Sarin, Rean ja Tanjan mökissä. Sää oli koko ajan mitä mainioin ja varmasti tulee lähdettyä tuonne toistamiseenkin :)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Onnea taas kerran, Ihanat tytöt!