Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Bertalle Tallinnassa Juniori-Serti!!

Mennyt viikonloppu kului taas näyttelyiden merkeissä. Lauantaina vuorossa oli Tallinnan kansallinen näyttely, johon meidän pesueesta matkasi Bertta. Lisäksi reissussa oli mukana Päivi ja Hanna choweineen ja shiban kanssa, Sanna bullmastiffien kanssa sekä Tupu, Mari ja Taru kääpiöpinsereineen. Kiitos naiset ihanasta reissuseurasta!

Bulldoggeja oli ilmoitettu mukaan 10 kappaletta ja tuomarina toimi Veli-Pekka Kumpumäki. Tuomari piti tiukkaa linjaa ja vain kolme koiraa sai Erinomaisen. Bertta hienosti yksi näistä koirista ja tulokseksi Juniriluokan voitto ja vsp-juniorisija. Paras narttu -kisassa natiainen tuli toiseksi. Kotiin matkaksi iloinen pikku tyttö ensimmäisen juniorisertinsä kanssa!


(kuva: Päivi Parmala)


(kuva: Päivi Parmala)

Sunnuntaina suuntasimmekin sitten Bertan ja Oilin kanssa Porvoon kansalliseen näyttelyyn. Tällä kertaa Bertalle tulokseksi JunEh2. Bullmastiffeja oli mukana tavallista enemmän, eli jopa yli 30 ja Oilille narttujen neljäs sija Pn4 ValEri2.

Tänään jatkuu taas Bertan tottelevaisuuskoulutus ja viikonloppuna vaihteeksi luvassa töitä, eli neideille näyttelyvapaaviikonloppu luvassa..

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

On se Bertta aika tyttö!
Täällä nukutaan päivän jännitystä pois ja ollaan ihan ymmyrkäisinä onnesta :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos mukavasta reissusta Tallinnaan:) Hienosti sujui Bertalla! Onnittelut ensimmäisestä junsertistä.
:) Sanna & Remarkabullit
www.remarkabull.net