Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 17. elokuuta 2009

Joensuun keikka

Viikonloppu vietettiin Joensuussa. Mukana matkassa oli meidän koko pesue ja Maiju Brutuksen kanssa. Majoituimme Maijun tutun mökillä, jos sitä nyt mökiksi voi lainkaan sanoa, kun sieltä löytyi kaikki pesukoneet, telkkarit, monta makuuhuonetta ja jopa poreamme..Ihana oli näyttelypäivän jälkeen tulla koirien kanssa pihalle telmimään ja löhötä sohvalla hyvässä seurassa.

Lauantaina oli vuorossa kansallinen kaikkien rotujen näyttely. Englanninbulldogit arvosteli Tapio Eerola. Brutus valittiin rop-pennuksi ja Bertta vsp-pennuksi.


Ylpeät sisarukset Brutus ja Bertta

Bullmastiffit lauantaina arvosteli Marija Kavcic Sloveniasta. Oili valittiin Rotunsa parhaaksi ja Vsp oli hienosti ystävämme Viljo, joka sai näin myös ekan sertinsä (ja heti perään sunnuntaina toisen). Onnea!
Aunelle arvosteluksi Hyvä, taas alapurenta vei huomion.


Vsp Viljo ja Rop Oili

Sunnuntai aamu aloitettiinkin sitten bullmastiffeilla. Tuomarina Walter Schicker Saksasta. Nyt ystäväni Johannan Hagrid Rop ja Oili narttujen paras eli Vsp. Onnittelut Hägälle! Sunnuntain näyttely olikin sitten kansainvälinen, eli kotiin tuomisiksi napsahti Oilille myös Cacib! Onnea oma ihana numero ykköseni! Maaginen 10. Cacib!! Aune esiintyi myös todella nätisti, ja malttoi keskittyä poseeraamiseenkin, ja tulokseksi AvoEh2.

Tässä vielä molempien arvostelut sunnuntailta. Tuomari oli todella leppoisa ja mukavanoloinen, ja kertoi myös sanallisesti kehässä mielipiteitä koirasta.

Oili, Vsp, Cacib, ValEri1:
Very well balanced. Strong square head, but in no part rough. Black mask. Broad skull. Strong neck. Solid body. Very well angulated in front & rear. Strong bones. A solid bullmastiff with feminin expression all over. Moves easily.

Aune, AvoEh2:
Correct in format. Well overshot bite, bit too much. Strong muzzle. Dark mask. Dark brown eyes. Broad skull. Ears set correctly. Medium lenght of neck. Solid body. Straight front legs. Correct tailset. Friendly character. Showing theeth when mouth shut. Mowes with sufficient drive.


Rop Hagrid ja Vsp Oili

Lauantaina kehän jälkeen Johanna napsi Aunesta muutamia poseerauskuvia. Täytyy kyllä sanoa, että varmaankin parhaimmat tähän mennessä meitin pikku Aunesta. Kiitos Johanna! Yllättävän tyylikäs kaunotar siitä on kehkeytynyt, alapurennasta huolimatta. ;D Harvoin tulee asiaa edes tajuttua, kun harvemmin neidistä saa näitä tällaisia kuvia.







Sunnuntaina bulldogit otti Hans Lehtinen. Etukäteen oli jo tiedossa, että mitä vaan on odotettavissa. Ja sittenpä Brutus ja Bertta poistuivatkin kehästä ilman kunniapalkintoja. Pieniä oltiin sedän mielestä..Lauantaina Bertta saikin täyteen 15 kunniapalkinnon rajan (jokaisesta näyttelysä kp:n saaneena) eli ei kai sitten makiaa mahan täydeltä :D Aikuisissakin bulldogeissa mentiin jännällä linjalla, koiria ilmottu 17 ja 4 taisi saada erin. Vaikka omasta mielestäni joukossa niitä enemmänkin oli.

Eilen sitten taas kuuluikin kova kuorsaus, kun vihdoin kotiin päästiin :D Tänään ovat likat saaneet päivän levätä ja illalla vuorossa hakutreenit! Aune aloitti juuri juoksunsa, mutta haku on siitä kiva harrastus, että siihen voi juoksuisenakin osallistua, kun vaan on vikana treenivuorossa.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Minni kiittää! =) Sunnuntaina alko päivällä yhden jälkeen sataa täällä joensuussa vettä, ja sitä tuli vielä illallakin. Kävin kattoo BIS kehää niin oli yhtä liejua...Onneksi selvittiin omat kehät kuivana =)