Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

perjantai 25. syyskuuta 2009

Oili-Oivallinen juhlii !!


Äidin ikioma mussukka, maailman rakkain ja tärkein juhlii tänään 4 vuotis synttäreitä!

Usein sanotaan, että onpa aika mennyt nopeasti, mutta Oilin kohdalla täytyy todeta, että kylläpä sitä on keretty neljän vuoden aikana kokea yhdessä vaikka mitä! Olemme reissanneet kimpassa lukuisissa Euroopan maissa ja harrastaneet yhtä jos toista. Oilin kanssa harjoiteltiin yksin asumista ja jaettiin sinkkuilun hurjat ajat. Oilin kanssa on myös seurattu perheemme lisääntymistä ja valittu mahtava mies porukkaamme :) Edelleen Oili on kuitenkin saanut pitää tärkeän paikan sydämmessäni ja kainaloon se saa tulla joka yö nukkumaan!

Tässä muutama posetuskuva ihanuudestani vuoden varrelta..
.

Oili ROP Tervakoskella elokuussa


Oili ROP Harjavallassa toukokuussa

Synttäreiden kunniaksi tänään reippailtiin jo heti aamusta. Hain auton huollosta kukon laulun aikaan ja sitten suuntasin kaikkien kolmen tytön kanssa mätäkiven metsään! Kylläpä oli rattoisaa kirmailla aamun raikkaassa metsässä! Nyt koissuille luvassa ihanat herkkuluut!

Lenkin jälkeen suuntasimmekin sitten rengashuoltoon. Sain tällä viikolla taas oivan mahdollisuuden vetää hakutreenit, mutta kohtalo puuttui peliin ja rengas puhkesi matkalla treenipaikalle. Mikään halpa setti se ei sitten ollutkaan ja uusi rengas tuli autoon tänään parilla sadalla :( Noh, pitihän se kuntoon laittaa, kun huomenna karavaani suuntaa kohti Ahvenanmaata :)

Viime viikolla päättyi Bertan tokokurssi. Olemme nyt suorittaneet Bertan kanssa pentutokon ja Toko1 kurssin. Talvella luvassa Toko2 kurssi. Hienosti on ipana oppinut ja kehuja saatiin ohjaajalta kurssin päätteeksi. Olisimme jatkaneet seuraavalle kurssille ohjaajan suosituksesta jo nyt heti syksyllä, mutta nuo pirun ulkomaan reissut sotkee hieman noita perjantai vapaita :)

Tässä muutama kuva Bertasta tokoilemassa. Valitettavasti salama teki jo tepposet tuohon aikaa illasta ja esimerkiki hienoista hyppyharjoituksista ei enää saanut kuvia, kun pimeys vallitsi jo liikaa.


Välissä aina leikitään,

jotta sitten taas jaksaa keskittyä.


Sivulle mars..


...ja kohta mennään.

Bertan tokokelpoisuus on minun mielestä huippuluokkaa. Oppimiskyky on esimerkiksi noihin bullmastiffeihin verrattuna huiman nopea! Liikkeet menee jakeluun parilla kerralla, mutta liikaa niitä ei sitten jaksakaan tankata :) Omistajalle uutta opeteltavaa on koiran haasteellisen pieni koko verrattuna aikaisempiin treenikoiriin, myös liikkeet ja reagointi on ällistyttävän sähäkkää :)

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tuhannesti onnea Oilille!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut myös meiltä Oilin syntymäpäivän kunniaksi :)
tv. Tarja & Petri sekä Shan-Aran poppoo

Unknown kirjoitti...

Paljon onnea Oilille!

Toivottaa: Sari, Sisko ja Hertta

Sini Backholm kirjoitti...

Hurjan paljon onnea upealle Oilille ja tosi ihania kuvia Bertasta. Niinhän se on että kovalla työllä saa koiristaan tuollaisa mahtityttöjä ! Ootte huipputiimi.

Jenna kirjoitti...

Synttäri onnittelut Oili-Oivalliselle!! :)

Bullukat kirjoitti...

Lämpimät onnittelut Oili-kaunokaiselle. Ja terkkuja toko-Bertalle. Jokos teillä juoksut on? Hilma-siskolla toinen viikko meneillä.

Unknown kirjoitti...

Paljon onnea Oilille:) Nakkikakkukuvia odotellaan!
- Sanna & Team Remarkabull
www.remarkabull.net

Viivi kirjoitti...

Oili kiittää onnitteluista! Synttäripäivänä herkuteltiin muilla, kun kakulla, mutta katsotaan josko nyt viikonloppureissulla sitten saisi jäätelöä tms :)

Marjut: Eipä ole ollut juoksuista tietoa, isommilla oli juuri, eikä sekään vaikuttanut Berttaan. Ei meidän pikkulikka halua aikuistua vielä :)

Gala kirjoitti...

pikkasen myöhässä tulee taas hämeestä onnittelut O I L I oivalliselle !!