Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Oili jälleen ROP Harjavallassa! Menestystä myös muulle pesueelle..

Oili uusi viime vuotisen menestyksensä Harjavallassa! Bullmastiffeja oli yhteensä ilmoitettu Harjavallan ryhmänäyttelyyn jopa 21 kipaletta, mukaan lukien meidän pesueesta Oilin, että myös Aunen. Oili esiintyi jälleen loistavasti edukseen ollen näyttelyn RotunsaParas. Toinen päivän erityinen kohokohta oli Aunen menestys, Aune esiintyi myöskin mahtavasti voittaen avoimen luokan nartut ja sijoittuen pn-kehässä kolmanneksi! Kotiintuomisiksi Aunelle myös vara-serti. Tuomarina toimi sympaattinen Salvatore Tripoli Italiasta.


Rop 'Oili' ja Vsp Librrani's Call Me Mr. Sisu, Onnittelut Sisulle valioitumisesta!! (kuva: Liisa Suoninen)


Aune poseeraa parasnarttu-kehässä. Vielä kerran kiitokset Aulille handlausavusta pn-kehässä! (kuva: Liisa Suoninen)


Oili ja äippä (kuva: Liisa Suoninen)


Oili malttamattomana.. (kuva: Liisa Suoninen)

Tällä kertaa jäimme Oilin kanssa myös ryhmäkehään. Ja kyllä kannatti, tuomarina toimi Igor Selimovic Kroatiasta, joka poimikin Oilin jatkoon yhdeksän parhaan joukkoon. Tämä uusi saavutus meille Oilin kanssa ryhmäkehissä.

Tässä vielä Oilin ja Aunen arvostelut herra Tripolilta:

Oili, ROP pn1 ValEri1:
''3,5 years. Good head. Feminine expression. Correct ears. Good neck. Nice body. Good croup, chest, upper & lower high(?). Good coat. Nice moving. Nice temperament.''

Aune, pn3 AvoEri1 vara-serti:
''Undershot. Good head, ears, neck, topline. Short croup. Good set of tail. Good coat. Good moving.''

Ja jottei ruusukkeet olisivat tulleet vain Oilille ja Aunelle, kävimme Bertan kanssa blokkamassa palkinnot kotiin lauantaina Herttoniemen hyväntekeväisyys mätsärissä. Vettä tuli kaatamalla ja kehä kuraisella hiekkakentällä. Ainakin alkoi Bertan kehätreenaaminen kunnolla! Neiti ei ollut moksiskaan vesikelistä vaan esiintyi hienosti ollen sinisten pikku pentujen kakkonen. Kotiin lähti ruokasäkki, ihka eka oma ruusuke ja lelu! Jokainen pesueemme neiti on siis saanut tänä viikonloppuna oman ruusukkeen. Mahtava viikonloppu!

Toki Bertta oli myös Harjavallassa turistina mukana. Isojen tyttöjen kehän jälkeen kävimme Bertan kanssa hieman kokeilemassa tyhjässä kehässä ja Liisa kuvasi reunustalla:





Yhdistimme Harjavallan näyttelymatkaan viimevuotiseen tapaan pienen miniloman. Yövyimme la-su yön ihanalla Uotilan maatilalla. Ehkä siinä maittavassa maalaisaamiaisessa piileekin se menestyksen taika ;D Tai unissa puhtaassa maalaisilmassa ;D
Lopuksi vielä ihana tilannekuva meidän neideistä, kun Lassi ja minä herkuteltiin mansikoilla, niin tottahan toki tyttöjen piti päästä mukaan apajille :D


6 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Lämpimät onnittelut Harjavallan menestyksen johdosta. Bertalle myös onnea, hienosti on näyttelytreenaaminen lähtenyt käyntiin :)

Anna kirjoitti...

Olittekin yöpyneet melkeen meen naapurissa ;) Onnittelut teille myös Hvallan menestyksestä! Pikkukoila kyllä hienosti kehäharjoitteli <3

Viivi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Viivi kirjoitti...

Anna: Itseasiassa mietittiinkin Lassin kanssa, että sijaitseekohan Ilon talo siinä jossain lähellä. Oltiin jo toistamiseen Uotilan tilalla yöpymässä ;D Vielä kerran onnittelut teidän hienosta menestyksestä kotikisoissa!!

Jenna kirjoitti...

Onnea hienolle tyttötriolle! Siitä se Bertankin ruusukkeiden keräys alkaa ;)

Kennel Librrani kirjoitti...

Big congratulations from Denmark way to go Oili :0).
Also a big congratulation on all your other achievements. See you in Denmark!