Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 12. toukokuuta 2009

Bertta BEST IN SHOW!!!

Wau, mikä iltapäivä takana!

Tänään suuntasimme Bertan sekä Maijun ja Brutuksen kanssa match showhun. Mukanamme oli myös Laura, apukätenä koirien kanssa, kiitokset siitä Lauralle! Mätsäri pidettiin Koneen kentällä Munkkiniemessä ja järjestäjänä toimi HSKP. Show'hun osallistui satakunta koiraa.

Bertta ja Brutus olivat kummatkin isoissa pennuissa, joita oli näyttelyssä yhteensä 15kpl. 'Iso' tarkoittaa tässä aikuisen koiran kokoa ja bulldoggi menee tässä laskussa useasti isoksi roduksi. Pentuluokan ikäraja oli 12 kk, nämä 'isot' pennut arvosteli näyttelyssä Matti Luoso, eli mätsärissä oli tällä kertaa ihan oikeita tuomareita paikalla.

Bertta nappasi pariarvostelussa punaisen nauhan ja Brutus sinisen. Kun kehään pyydettiin siniset isot pennut, korjasi Brutus potin! Brutus siis voitti kaikki siniset isot pennut! Sen jälkeen kehään pyydettiin punaiset ja olin varma ettei Luoso sijoita Berttaa, kun yksi bulldoggi pärjäsi jo noin hienosti. Mutta vielä mitä! Tuomari laittoi Bertan punaisten ykköseksi! Tämän jälkeen ei muuta kun odottamaan, että muutkin sarjat saadaan valmiiksi (isot aikuiset, pienet aikuiset, pienet pennut, veteraanit jne..)

BIS kehään kutsuttiin siis kaikkien sarjojen punaisten ja sinisten voittajat, yhteensä bis-kehässä oli 10 koiraa. Siinä sitten seisottiin todella pitkään, kun kaikki shown tuomarit kiersivät ja kaarsivat finalisteja ja pyysivät liikuttelemaan edestakaisin jne. Ja kun sijoittelu alkoi, niin tutisi jo handlerinkin polvi :D Brutus sijoittui kuudenneksi ja meidän pikku-Berttuli oli BEST IN SHOW!!! Uskomaton fiilis, vielä kun match showssa oli oikeitakin tuomareita mukana!! Tuomarit kehuivat Berttaa loistavaksi pakkaukseksi ja erityisesti liikkeitä ihasteltiin.

Tässä muutamia kuvia showsta:


Bertta keskittyy pentukehässä


Brutus ja Maiju pentukehässä. Jättionnittelut kummallekin mahtavasti alkaneesta näytelmäharjoittelusta!! Kyllä meillä kummallakin vaan on mahtavat ipanat!


Bertta BIS-kehässä




Muutamat tuuletukset!!

Bertta BEST IN SHOW!

Huomenna jatkuu sitten jälleen Bertan pentutoko. Tässä muutama kuva viime viikolta Bertan ensimmäisistä tokotreeneistä:



5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Suuret onnittelut tätäkin kautta !
Aivan LOISTAVA aloitus näyttelyuralle !!!!

Anna kirjoitti...

Onnea MatchShowMultiChamppioonille :)
T vanha Mummi

Gala kirjoitti...

haa,arvasin tän, sieltä se kermatoffeebitch tulee ja näyttää kaikille ;) pikkasen oli muuten viivi keskittyneenä tuos kuvassa jossa teksti "bertta keskittyy" kikakika!!

Ira kirjoitti...

kyllä se on vaan hieno lapsonen :)

Sini Backholm kirjoitti...

Huippu juttu! Ihana Bertta ja kivoja kuvia! ONNEA!