Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Bertta Vsp-pentu Tuomarinkartanossa!!

Wau mikä päivä takana! Vietimme ihanan aurinkoisen päivän Maijun ja pikkuruttujen kanssa Tuomarinkartanon pentunäyttelyssä. Lämmintä riitti, mutta teltan suojassa myös pennuilla oli tarpeeksi viileää ja uni maittoi aina odotellessa. Sisarukset pokkasivatkin tänään pystit kotiin kunniapalkintojen kera, Brutuksen ollessa RotunsaParas ja Bertta oli VastakaisenSukupuolenParas. Tuomarina toimi Elisa Koivunen.

Hienosti kummatkin jaksoivat poseerata ja vipeltää kehässä kuumuudesta huolimatta. Kiitos kuvaamisesta kuuluu Kirsi Pitkäselle.







Tänään kuului mukavia uutisia myös Mäntästä. Tiukkana tunnettu tuomari Gunnel Holm oli tehnyt Bertan isoäidistä Patsystä ROP:in, Bertan isoisästä Rolista VSP:een ja Bertan sedästä Nemosta, urosten kakkosen, sertin kera. Mahtavat onnittelut sukulaisille myös tätä kautta!!

Huomenna mulla alkaakin kesätyöt Katajanokalla, eli korkkarit jalassa saa taas kipsutella arkipäivät ;D Koirarintamalla ensi viikonloppuna on luvassa bullmastiffiporukalla Turun ryhmis ja Salon kansallinen. Tästä se kesä alkaakin, kun kaikki viikonloput menee näyttelyissä ja arkipäivät toimistotöissä ;D

Ei kommentteja: