Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

torstai 14. toukokuuta 2009

Bertan tahti jatkuu..tänään mätsärissä Best In Show 2 !

Tänään olikin sitten vuorossa jälleen match show Bertan kanssa. Tiistain BIS menestyksen jälkeen ollaan palattu jo maan pinnalle ja suuntasimme Herttoniemeen vailla mitään odotuksia ;)

Mätsäri oli Dobermanniyhdistyksen järjestämä ja kehänä toimi Sahaajankadun hiekkakenttä.

Bertta oli jälleen pentu-luokassa, jota ei oltu tällä kertaa jaoiteltu isoihin ja pieniin, vaan kaikki olivat samassa. Ensimmäisessa arvostelussa Bertta sai sinisen. Sinisten pentujen mennessä kehään oli odotukseni jo aivan nollassa. Mutta kappas kappas tuomari poimikin Bertan ensin jatkoon ja vielä sitten koko joukon parhaaksi. Siinä sitten taas odoteltiin tovi, että saatiin muutkin ryhmät valmiiksi ja eikun BIS-kehään :)

BIS-kehässä tuomarit toimivat taas tiimityöllä eli kaikki mätsärin tuomarit valitsivat yhdessä sijoittuneet..

Ja kyllä mulla taas varmaan tipahti leuka muutaman sentin, kun kakkossijalle kutsuttiin!! Bertta siis näyttelyn BEST IN SHOW 2!! Voiton vei pienten aikuisten lhasa apso.

Tässä muutamia Pasin napsimia kuvia tältä päivältä:


neiti pentukehässä


Sinisten pentujen ykkönen


neiti keskittyy

Best In Show 2 ja tuomarit (ja voi miten leuhka ilme mullakin :D )

Erityisesti lämmitti mieltä, kun kehien jälkeen useampi tuli kehumaan meidän pikku-likkaa ja mies tuomari jopa sanoi, että tuosta näkee, että 'syntynyt tähdeksi'. Jälleen saatiin kotiintuomisiksi noin 15 kiloa ruokaa, pari ruusuketta ja Bertalle ihka eka pokaali! Täytyy roudailla noita ruokia vaikka hätävararuuiksi vanhempieni ja Lassin vanhempien luokse ;D

Huomenna aamulla ohjelmassa verenluovutus Aunen kanssa...tai kait tällä ekalla kerralla otetaan vasta verinäyte ja tsekataan veriryhmät jne..Ajattelin, että tuo neiti leppoisuus voisi sopia hyvin tällaiseen hyväntekeväisyyteen. Haastankin kaikki kynnelle kykenevät mukaan tähän: http://www.vetmed.helsinki.fi/yes/veripankki_koirat.htm

1 kommentti:

Sanna & Remarkabulls kirjoitti...

Loistava alku:)) ...ja ei muuta kuin kohti pentuluokkia oikeisiin näyttelyihin. Paljon onnea ja tsemppiä jatkoon!
-Sanna & Remarkabullit