Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

torstai 21. toukokuuta 2009

Bertta Vsp-pentu Lappeenrannassa

Takana mukava päivä Bertan ensimmäisessä pentunäyttelyssä. Pikkuneidille hienosti VSP-sijoitus, siis narttujen paras kunniapalkinnon kera ;D

Rop-pentu VilleVallaton ja Vsp-pentu Bertta. Tuomari Teija Urpelainen.

Mukana menossa oli Maiju Brutuksen kanssa ja Suvi Viljon kanssa. Brutus tänään luokkansa toinen ja Viljo chow chow Rop-pentu ja jopa RYP-2!! Kiitokset myös Pasille, Liisalle ja Parmelian poppoolle mukavasta seurasta. Ja ekstrat Maijulle mahtavasta Hummerin kyydistä ;D Kyllä kelpasi siinä pelissä koirien kanssa matkustaa.

Maiju ja Wheelback's Mr. Chips 'Brutus'

Suvi ja Parmelia Fauni 'Viljo' Rop ja Ryp-2

Ja piipahdettiinpa me huumorimielessä Bertan ja Brutuksen kanssa myös parikisassa. Hienosti sujui tiimityö, vaikka ennen ei oltu tätä kokeiltukaan!










Kiitos Pasille ja Liisalle mahtavista kuvista! En edes tajunnut, että nuoripari meni noin hyvin samaan tahtiin.

Viime viikonlopun päivitys meinasi kanssa jäädä kokonaan välistä..Oili Haminassa narttujen kakkonen, ihanaisen Saimin jälkeen. Ja lisäksi pääsin esittämään Pikku-Jaska mastiffin ryhmäkehässä. Vielä kerran Haminan mukavasta päivästä kiitos kuuluu ehdottomasti Tupulle ja Jarille ja mahtavalle bussille!!

Ai niin ja saapuipa postista kauan odotettu kirje: FCI:ltä saapui vahvistus ja diplomi Oilin kansainvälisestä muotovalionarvosta! Ja toimittiinpa Suomen kennelliitossakin nopeasti, eli C.I.B (Champion International de Beauté) titteli on ilmestynyt jo KoiraNet:iin Oilin kohdalle, elikkäs tässä tytön koko nimi nyt: C.I.B NORD & FI & SE & NO & EE & LV & UA CH BULLGRIN'S CHARMED ONE

Huomenna alkaakin sitten uusi matkailu...Liettua kutsuu ;D

Ei kommentteja: