Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Ihana ihana Oili, lauantaina ROP ja sunnuntaina VSP!

Viikonlopun Aura+Salo tournee takana päin..Ja hienosti meni! Lauantaina olimme siis Oilin ja Aunen kanssa Auran ryhmänäyttelyssä. Bullmastiffit tuomaroi August De Wilde Belgiasta. Oili korjasi potin kotiin ollen RotunsaParas 25 bullmastiffin joukosta! Aunelle tulokseksi AvoEh3, johon olen loistavan esiintymisen ansiosta todella tyytyväinen. Tuomari oli hauskasti kirjoittanut Aunen arvosteluun: 'Loving a good kitcher' :D Täytyy vissiin saada neitiä vähän lihaksikkaampaan kuntoon, vaikka osaksi pistän tuon kommentin kyllä valeraskauden piikkiin.


Rop ja Vsp Aurassa



Ryhmäkehän Aurassa teki Rajko Rotner ja mikä ihana yllätys. Oili poimittiin jatkoon ja näin ollen pääsimme 6 parhaan joukkoon isossa kakkosryhmässä! Ehkäpä tuo ikä alkaa tuomaan neitiin näyttävyyttä hetki hetkeltä enemmän :D

Sunnuntaina vuorossa olikin sitten Salon kansallinen näyttely, jonne oli ilmoitettu 20 bullmastiffia ja tuomarina Lilian Hanniste Virosta. Aune oli Salossa mukana vain turistina, mutta Oili kehässä narttujen paras eli VSP! Rop/Vsp kehässä oli tuttu vastus Sisu, jonka kanssa viimeksi Harjavallassa kisattiin samasta asiasta ja tällöin Oili Rop, nyt oli siis Sisun vuoro :D Otetaan Henri ja Sisu vaikkapa tavaksi tuo Rop/Vsp kehässä tapaaminen, sopii meille! ;D

Lauantai-Sunnuntai yön vietimme Burtin ja Heidin luona Turussa. Kiitos mahtavasta vieraanvaraisuudesta! Kivaa oli! Ja mahtoi Burtkin tykätä, kun oli kaksi isoa daamia viikonlopun seuraneiteinä.

3 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Onnea tehotytöt! :)

Sanna kirjoitti...

Paljon onnea hienoista näyttelytuloksista niin Suomesta kuin muilta mailta vierahilta:)
Sanna & Remarkabullit

Unknown kirjoitti...

Wau, melkoisia tyttöjä!