Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

perjantai 27. maaliskuuta 2009

Aurinkoista viikkoa!

Ihanan aurinkoinen viikko takanapäin. Viikonlopun vietänkin kokonaan töissä eli arkena piti sitten nauttia ihanasta säästä. Oili ja Aune ovat saaneet kirmailla metsässä ja onpa meillä ollut puistotreffit niin Viljo chow chow'n, kun Bertan tädin Ninjankin kanssa.

Kuulin eilen Bertan veljen, Puntin, omistajalta, että poju rakastaa maata aurigossa. No nyt Bertan toimia tutkaillessa huomasin täsmälleen saman piirteen meidän neidissä. Typy vaihtaa nukkumapaikkaa aina sen mukaan, mihin aurinko paistaa ikkunasta. Tässä kuva, jossa vielä ei ole aivan 'tipahdettu', mutta lähellä jo ollaan ;D



Bertta ei vielä pääse mukaan metsäleikkeihin tai puistotreffeille, mutta olipa silläkin vipinää ohjelmassa eilen. Bertalle annettiin rabies-rokotus ja mukana rokotuksilla oli veljet Brutus ja Puntti. Kiitokset Liisa kuvista!







Tänään sitten aamusella harjoiteltiin hetki myös seisomista. Saimme Pasilta näyttelyremmin, jonka avulla harjoittelua silloin tällöin tehdään. Koitan opettaa neidille, että kun näyttelyhihna on kaulassa pitää malttaa hetki seistä ja sitten saa namia. Kun remmi otetaan pois kaulasta saa taas riekkua olan takaa. Tässä muutamia kuvia, joita Lassi räpsi, kun me harjoiteltiin. Tausta hieman sekava, kun kyseessä ei ollut varsinainen kuvaussessio..






No niin...eiköhän se jo riitä ;D

Ei kommentteja: