Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 23. maaliskuuta 2009

Kirmailua ja kasvattajakurssia

Viikonloppu on taas hujahtanut kuin siivillä. Lassi vietti lauantaipäivän Suomen Englanninbulldoggiyhdistyksen vuosikokouksessa ja minulla lauantai ja sunnuntai kuluivat kummatkin päivät luentosalissa. Suoritin viikonlopun aikana Kennelpiirin järjestämän kasvattajakurssin. Kasvattajakurssi on muun muassa edellytyksenä oman kennelnimen anomiseen jne. Kasvattajaksi minä siis en ole kuitenkaan tässä ryhtymässä, mutta mielestäni tuo kurssi antaa paljon, paljon, vinkkejä myös ihan koiranomistajallekin. Viikonlopun päätteeksi oli myös loppukoe, mikä meni yllätyksekseni lähes täysin pistein läpi, vaikka ei se tosin älyttömän haastava ollutkaan :D

Sunnuntaina kurssin jälkeen suuntasimme Bertan kanssa Pasin ja Liisan luo, minne myös Maiju ja Brutus olivat tulossa. Iltapäivän ohjelmassa bulldoggimaista riehuntaa ja päämäärätöntä kirmailua :D Kiitos Pasi ja Liisa kuvista.


Bertta ja isoisä Roli (CIB & NORD & NO & FI & SE MVA Brampton Tug Tough) pusuttelee..


..ja kuiskailee.


Bertta sai veljeltään Brutukselta (Wheelback's Mr Chips) vaarin pusuja aavistuksen rajumpia lipaisuja :D


Ja tottahan toki välillä riehuttiin..




ja leikin lomassa piti aina välillä piipahtaa myös ulkona.

Loppuun vielä kuva iki-ihanasta Bertan isoäidistä Patsystä (CIB & NORD & FI & SE & DK & NO MVA NOW-08 Wheelback's African Queen) Patsy palkittiin viikonloppuna Suomen vuoden 2008 voittokkaimpana englanninbulldogginarttuna, ja kylläpä tässä todella mahtava lady kyseessä onkin. Huimat onnittelut itse neidille ja henkilökunnalleen!!

Voitokkain bulldoggi 2008 titteli menikin sitten hyvin odotetusti Brandolle (CIB FIN & SE & EE & LT & HUN MVA EUJV-06 EUV-08 V-06-07-08 EEV-07-08 LTV-08 Black Hope Brando) Isot onnittelut siis myös sinne suuntaan koko huoltojoukkoineen!

CIB & NORD & FI & SE & DK & NO MVA NOW-08 Wheelback's African Queen 'Patsy'

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Että ovat lapsukaiset suloisia!!!
Innolla odotellaan Bertan debyyttiä
kehään ;) josta tulikin mieleeni
asia mistä mainitsit Treen näyttelyssä.... Sullahan on mun sp
eli kun ehdit laita mulle vähän enemmän tietoa ko asiasta,pvm:iä
aikatauluja jne.... Terkuin Auli &
koiruudet

Anonyymi kirjoitti...

Törkeen ihania kuvia!! =) Mäkin haluan tuollaisen!

Bullukat kirjoitti...

Teillä on ollut hauskaa. Meidän täytyy myös Hilman kanssa käydä moikkaamassa isomummia ja vaaria. Hilma on ihan "rimpula" tällä hetkellä. Pitkää säärtä koko likka.