Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 6. huhtikuuta 2009

Toimitsijatreeniä ja lehtijuttuja

Kylläpäs on taas kiirettä pitänyt opiskelujen ja töiden parissa..vihdoin kerkesin tänne blogiinkin jotain kirjoittelemaan.

Takana on siis kiireinen viikko. Bertan kanssa on jälleen hieman harjoiteltu näyttelyseisomista ja Oilin ja Aunen kanssa vierailtu metsässä kuralenkeillä. Lauantaina ohjelmassa oli jälleen koiranäyttely, mutta tällä kertaa ilman omia koiria. Olin ihka ensimmäistä kertaa kehätoimitsijana, pyörittävänä sellaisena, pentunäyttelyssä. Muutamia pikku lipsahduksia lukuunottamatta kunnialla siitä selvisin ja kivaakin oli!

Tuossa taannoin kerroinkin täällä siskoni tekemästä fleecetakista. No nyt Bertasta on tullut oikein julkkis ja on päässyt ihan kuvaa myöten uusimpaan Suuri Käsityölehti -lehteen.


Seuraavan kuvan ja kirjeen lähetti Viivi Alaluusua Helsingistä.

”Puvun on tehnyt siskoni Anniina Alaluusua. Kaava oli Suuressa Käsityölehdessä 2/2009 tehty kääpiövillakoiralle. Levensimme siskoni kanssa hieman ns. strategisia mittoja ja takista tuli sopiva englanninbulldoggi Bertalle, ikä 11 viikkoa. Matalaraajaiselle pentukoiralle fleecetakki on ollut todella tarpeen näillä pakkasilla. Onneksi siskoni lupasi tehdä takista isomman version pian, kun pentu kasvaa nopeasti. Terveisin Viivi”

Myös lehden nettisivuilla on tällä hetkellä sama juttu:
http://www.suurikasityo.fi/toimitus

Loppuviikosta mulla siirtyykin työmaa sitten Norjaan. Luvassa MegaHupellus Norjan Hemsedalissa 700 opiskelijan voimin :D (http://www.hupellus.net/)

2 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Vai on Hilman siskosta tullut ihan julkkiskin. No, takkihan on hieno, ja sen sisältö vielä kauniimpi.

Unknown kirjoitti...

Bertta bongattu Suuresta Käsityölehdestä.