Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

perjantai 6. maaliskuuta 2009

Crufts 2009, Birmingham

Seikkailureissu alkaa olla loppupuolella. Saavuin eilen lentäen Lontoon Heathrowhun, sieltä nappasin bussin kohti Birminghamia ja iltasella treffasinkin Pasin ja Liisan Hiltonin ravintelissa Birminghamissa. Messukeskuksen ja Hiltonin hollilta nappasin paikallisbussin Birminghamin keskustaan, jossa hostellini BirminghamPackBaggers sijaitsee.

Yö neljän muun naisen kanssa samassa huoneessa ja aamulla paikallisbussilla kohti NEC-messukeskusta ja Cruftsia. Kerrassaan mahtava kokemus ja erittäin opettava päivä. Istuin kehien ajan Liisan ja Pasin välissä ja voi kyllä tuli taas opittua englanninbulldogeista vaikka mitä. Tarkasti tutkailin luettelosta sukutauluja ja kuuntelin Bertan kasvattajien oppeja.

Bertan isä ei tällä kertaa ollutkaan kehässä, eli hänen livenä näkeminen siirtyi tulevaisuuteen. Onpahan syy tulla tännepäin uudemman kerran :D Mutta kehässä näkyi paljon hienoja koiria, ja no..jonkin verran myös 'ei niin hienoja' koiria. Tuomari kuitenkin palkitsi mielestäni melko hyvin ja tässä muutamia kuvia päivän parhaista..


Rotunsa Paras Ch Iceglint I'm Harry. Hieno herra ja todellakin minun makuun! Huge Congratulations Sue and Gorgeous Harry!


Urosten vara-serti saatiin hienosti Suomeen! Mahtavat onnittelut mahtavasta sijoituksesta Int Ch Blackhope Brando!


Tässä narttujen paras Ch Mystyle Eye Candy Ocobo


Ja parhaat vielä tuomarin Mr R A Rowe:n kanssa. Erityisesti parhaiten sijoittuneita koiria yhdisti erinomaiset ja reippaat liikkeet! Todella mukavaa katsottavaa oli näiden kehätyöskentely!


Liisa ja minä Birminghamin kävelykadulla

Ja tässä vielä muutama kuva leppoisasta hostellistani, jonka alakerrasta parhaillani päivitän tätä blogia :D






Huomenna alkaa kotiin paluu. Ensin bussilla Lontooseen ja sieltä sitten lentäen kotiin. Hyvin on matka sujunut, vaikka yksin on jonkun verran täytynytkin seikkailla. Iso kiitos Pasille ja Liisalle, kun perehdytitte minua rodun maailmaan koko päivän todella tunnollisesti!

Kotiintuomisiksi ostin kaksi vilttiä. Toinen parimetrinen ja toinen puolet siitä. Pohjana englanninlippu, jonka edessä upea bulldogin kuva. Toisesta tulee ainakin Bertan oma alusta, ja katsotaan, josko isompi koristaisi sohvaamme jatkossa :D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...



Hyvä päivä kaikille teille kaikille, olen Likane Peter nimellä ja olen täällä jakamaan konkreettista todistusta siitä, miten sain 80000€ lainan George Kenneth Loan Investmentiltä, jos olet kiinnostunut lainaa lainasta ystävällisesti ottamalla yhteyttä yrityksen sähköpostiisi : georgekennethloaninvestment@gmail.com