Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Oili Vsp Tampereen kv-näyttelyssä!!

Mahtava päivä takana! Aamu aloitettiin bulldoggikehässä useampaakin koiraa handlaamalla ja iltapäivällä tiimityöskenneltiin Oilin kanssa. Oili käyttäytyi kuin unelma! Saavuimme Tampereelle jo ennen yhdeksää aamulla. Oililla oli siis vuorossa useamman tunnin päiväunet omassa majassaan. Siellä neiti vetikin hirsiä olan takaa, ei paljon enää näyttelyn meteli tätä tyttöä häiritse..

Puolen päivän jälkeen alkoi sitten itse action. Bullmastiffeja oli ilmoitettu Tampereen kansainväliseen näyttelyyn yhteensä 26 kappaletta ja tuomarina toimi Avi Marshak Israelista.

Oili toimi tänään kuin ajatus! Seisoi todella ryhdikkäänä ja juoksi pää pystyssä häntä heiluen! Ei puhettakaan, että näyttelytouhu alkaisi kypsyttämään. Tiimityöskentelymme toimi todella hyvin ja neitiä oli tänään todella ilo esittää! Vaikuttaisiko Bertan perheeseen tulo niin, että Oili nautti entistä enemmän, kun pääsi minun kanssa kahdestaan esiintymään..

Joka tapauksessa työskentelymme sujui nappiin ja Oili voitti kaikki nartut ollen Vsp ja napaten itselleen Cacibin. Tässä vielä Oilin arvostelu: '' Typial bitch. Correct proportions & balance. Typical head. Correct eyes, ears, bite, mask, stop frigles. Excellent topline. Correct angulations. Could be straighter frontlegs. Correct coat and color. Excellent movement.''


Rop Bullero's Play Hard T'get 'Poju' ja Vsp Bullgrin's Charmed One 'Oili'
Onnittelut myös Pojulle ja Jennille!



Ja tottahan toki tähän pitää lisätä vielä pari kuvaa pikkunatiaisesta. Ensimmäisessä kuvassa neiti esittelee uusia matkapetejään. Kävimme ostamassa oheiset pedit M&M:stä ja hintaa niillä oli 3 euroa ja 5 euroa. Toisesta tulee neidin reissupeti ja toinen saa jatkossa toimia autossa alustana.



Ja seuraavissa kuvissa pikkulikka esittelee hienoja Cruftsin tuliaisiaan.





Ja loppuun vielä pari Johannan ottamaa kuvaa päivän tähdestämme. Kuvat tosin napattu jo aikaisemmin BMM lehden intti-ilmoitusta varten.




3 kommenttia:

Gala kirjoitti...

onnittelut taas viivi ja oili :)tosiaankin oli oikein ryhdikäs esiintyminen teillä !

Riikka kirjoitti...

Onnea onnea !!! Kyllä meillä ainakin ollaan ihan eri "yhteistyökykyisiä" kun vaan toinen koirista pääsee näyttelyyn.

Sini Backholm kirjoitti...

Juups, totta puhut, upea koira ja loistava yhteistyö teillä kahdella. Kiva katsella kun jotkut ne osaa =)