Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 2. maaliskuuta 2009

Bertta ulkoilee

Nyt olen minäkin kotiutunut Zakopanen reissusta. Tänään oli vielä vapaapäivä, eli kerkesimme valoisan aikaan ulos ottamaan muutamia kuvia. Tässä siis kuvasarja tältä päivältä.


Oili ja Bertta odottamassa aamiaista



Bertta sai reilu viikko sitten hienon, isosiskoni itsetekemän, fleecetakin. Todella sopiva ja käyttökelpoinen on ollut näillä pakkasilla. Ja lupasipa siskoni tänään, että voi tehdä piakkoin uuden isomman, kun pianhan tuo ensimmäinen takki on jo pieni meidän pikkuiselle. Lupasi jopa tuunata kiinnityssysteemiin nepparit tms! Alkuperäiset kaavat oli jostain lehdestä, jossa puku oli suunniteltu kääpiövillakoiralle, hieman vaan strategisiin paikkoihin lisää leveyttä, ja sopivahan siitä tuli!





Hieno, vai mitä?!

Ja sitten piti näpsiä muutamia kuvia ilman takkia..

Vauhdin huumaa..



Ja muutama hieman maltillisempi poseeraus:







Tämän illan ohjelmassa vielä vierailu papan ja isomummon luo! Varokaa vaan Roli ja Besu, täältä tullaan!!

Tällä viikolla on luvassa muutakin jännää ohjelmaa. Torstaina lähdetään Pasin ja Liisan kanssa katsomaan Cruftsia Birminghamiin. Crufts taitaa olla isoin vuosittain järjestettävä kv-näyttely maailmassa ja se on järjestetty jo 1880-luvulta asti. Bulldogit ovat kehässä perjantaina ja odotettavissa on yli 200 kehässä vierailevaa englanninbulldoggia. Tuolla näyttelyssä on varmasti mahdollisuus nähdä huippubulldoggeja jos missä! Erityisesti kiinnostavinta on päästä näkemään Bertan isä Brampton Mr Jackson ihan livenä! Loppuviikosta siis luvassa päivityksiä Cruftsin vierailuun liittyen. Itse matkantekokin voi olla mielenkiintoista, kun seikkailen reissun erittäin low budgetilla, muun muassa hostellien naissaleja myöten :D No ainakaan ei jännitystä reissusta puutu..

3 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Kivoja ulkoilukuvia. Hilmalla ei takkia ole, joten ollaan melko maltillisesti vielä reippailtu.

Viettäkää hauska reissu ja ottakaa paljon kuvia.

Riikka kirjoitti...

hyvää matkaa viivi & kumppanit ! mäki harkitsin mutta sitten tuli pari muuta matkasuunnitelmaa niin päätin jättää väliin....

Viivi kirjoitti...

Heippa,

Tämä kirjoitus oli vuodelta 2009 :) Tänä vuonna en ole menossa Cruftsiin :)