Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 3. elokuuta 2009

Erikoisnäyttelyn paras pikkutyttö!!

Pitkä jännitys palkittiin ja kaikki meni aivan nappiin ja yli odotusten!

Lauantaina osallistuimme Bertan kanssa Suomen englanninbulldoggiyhdistyksen eríkoisnäyttelyyn. Mukana oli lähes sata bulldoggia, joista 15 oli pentuja. Tuomarina toimi kasvattajatuomari englannista, Brian Taylor. Linja oli tiukka pennuissa ja vain viisi pentua sai kunniapalkinnon.

Bertan luokkaan (7-9kk narttupennut) oli ilmoitettu neljä koiraa, joista sisko Ada oli poissa. Luokassa oli siis Bertta, sisko Hilma ja yksi venäläisjuuret omaava narttu. Bertta oli ainoa luokastaan, joka sai kunniapalkinnon ja voitti siis luokkansa. Tämän jälkeen vastaan tuli 5-7kk narttupennut -luokan ainoa kp:n saanut narttu, tässä luokassa oli ollut yhteensä kolme pentua.
Bertta valittiin kaksikosta narttujen parhaaksi.


Paras narttupentu ja poseilme ;D

Tämän jälkeen kehään kutsuttiin urospentujen voittaja, joka valittiinkin Rotunsa parhaaksi pennuksi, ja Bertta Vastakkaisen sukupuolen parhaaksi pennuksi.


Komea parivaljakko! Vsp-pentu 'Bertta' ja Rop-pentu Buldenezh Dengerous Rival. Congratulations Marina Evetskaya!

Tässä vielä Bertan arvostelu, johon olen kyllä erittäin tyytyväinen:
Red bitch, white markings. Good coat. Very feminine body. Width of jaw. Good lenght of skull. Very good movement. Ears need to settle.

Päivä Tuomarinkartanossa oli todella leppoisa. Mukana oli paljon Bertan sukulaisia ja oli kiva nähdä jälleen kerran heidän omistajiaan. Myös piknik-pöytämme oli todella herkullinen, eikä nälkä päässyt yllättämään koko päivänä.

Bertan lisäksi esitin näyttelyssä, Bertan sedän Burtin ja isoisoäidin Besun. Kummatkin esiintyivät todella kauniisti, ja heitä oli ilo handlata. Besun esitin ensimmäistä kertaa ja hienosti yhteistyömme sujui.


Bertan iki-ihana isoisoäiti, kahdeksen ja puoli vuotias Besu!

Kehien jälkeen otimme vielä yhteiskuvan Bertan äidistä Halista ja Bertasta:




Ja tässä äippäkoira kehässä Ullan kanssa.

Wheelback's valittiin myös parhaaksi kasvattajaryhmäksi.


Vasemmalta: Patsy (Bertan isoäiti), sitten sedät Burt ja Nemo ja reunimmaisena äiti Hali. Pennut eivät vielä saa osallistua kasvattajaryhmään.

Sunnuntaina jaksettiinkin sitten vielä hurauttaa Porin kansainväliseen näyttelyyn. Rotunsa Parhaaksi valittiin hienosti Bertan isoäiti Patsy ja pentukisassa Rop oli Bertta ja Vsp Brutus! Kannatava reissu siis!

Tuomarina Porissa toimi Lesley Chalmers Uudesta-Seelannista ja tässä Bertan arvostelu: Nice size, feminine bitch. Very good tidy nose with wide nostrals. Good width of jaw. Very sound on the move. Little loose on front. Very promising.

Oili oli myös mukana Porissa sijoittuen narttujen neljänneksi. Tällä kertaa Oilin ja minun yhteistyö ei kyllä sujunut pätkääkään, neiti ei malttanut hetkeäkään seisoa paikallaan ja olin kyllä äärimmäisen yllättynyt sijoituksesta paras narttu kehässä. Välissä teki mieli painua maan alle piiloon, kun kaikki muut koirat esiintyivät niin upeasti. Noh, aina se kokemus ei näy, tuleepahan jännitettävää ensi kerralle ;D


Rop-pentu 'Bertta' ja Vsp-pentu 'Brutus

Ei kommentteja: