Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

torstai 30. heinäkuuta 2009

Bertta match show'ssa BIS-pentu!!

Nyt oli jälleen vuorossa match show! Lähdimme hiomaan kehäkäyttäytymistä Bertan ja Bertan sedän Nemon kanssa Silkkiterrieri yhdityksen match show'hun, Helsingin Munkkiniemeen, Koneen kentälle. Lisäksi mukana oli Sanna ja Mikko, Signen ja Topeliuksen kanssa. Kiitokset kaikille mukavasta illasta! Ekstrapusut Signelle isojen koirien punaisten kakkossijasta! Sekä toki myös Mirkalle ja Kake-mopsille pienien pentujen punaisten toisesta sijasta!

Bertta esiintyi jälleen tasaisen varmasti ja ylsi hienosti punaisten isojen pentujen ykköseksi! Tuomarina toimi Marina Saarentaus, kennel Grumbling.

Tällä kertaa pennuille oli kokonaan oma Best In Show kehä. Jossa olivat siis isojen pentujen punaisten ja sinisten paras, sekä pienien pentujen punaisten ja sinisten paras. Ja tässä jaottelussa siis ratkaisee koiran tuleva koko aikuisena. Tuomareina tässä toimi Saarentauksen lisäksi Kristina Heinonen, kennel Curiosity. Veikkaan, että pentuja oli kokonaissuudessaan paikalla varmasti jotain 60kpl ainakin.



Bertta jaksoi hurmata tuomarit myös BIS-pentu kehässä ja kotiin lähdettiin siis voittajana. Tällä kertaa myös palkinnot olivat hyödyllisiä. Palkinnoksi saatiin pari tosi hienoa ruusuketta ja tietty kaksi pokaalia, joista toinen oli PUOLI METRINEN! Lisäksi 10 euron lahjakortti M&M:ään ja iso 'beauty'pussukka täynnä erilaisia tuotteita (pari eri koirashampoota, koirahoitoaine, korvanpuhdistusaine, silmänympäryspuhdistusaine ja vielä matkaputeleita shampoita) Eli tosiaan oli ihan messevät ja hyödylliset palkinnotkin tällä kertaa.



Sain muuten hetki sitten viestiä, että minut ja Bertta on hyväksytty kennelpiirin Toko1 kurssille. Jatkoa pentukurssille siis elokuun lopulla luvassa. Lisäksi ensi maanantaina jatkuu meidän bullmastiffien hakutreenit ja Sanna on antanut luvan, että 'vääränrotuinen' Bertta saa liittyä mukaan treeniporukkaan. Jipaa! Nenän käytöstä on vaikea vielä sanoa mitään, mutta metsälenkkien perusteella, voin vain sanoa, että pois alta arisut ja männynkävyt, kun Bertta etsii makkarallista maalimiestä metsästä ;D Voisin kuvitella, että tokossa ja haussa voi olla välillä hymyssä pitelemistä tämän likan kanssa.



Näyttelytohinan vastapainoksi tyttöjen kanssa on käyty paljon metsässä juoksemassa ja uintiakin harjoiteltu kylpylän lisäksi oikeissa vesissä. Tähän loppuun laitan pari vanhempaa kuvaa, jotka Laura on napannut Heinolan mökki/näyttely-reissulta pari viikkoa sitten.


Pablo pienimmäinen


Bertta keskittyy


Iso O ja Aune


Ihanat naiset rannalla

Pari päivää vielä ja sitten koittaa englanninbulldoggien erikoisnäyttely. Paikalle tulossa lähes sata bulldoggia :D

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Onnea, onnea taas Bertalle!
Mahtavia nuo kuvat "Ihanista naisista rannalla" ja Pablo on erittäinen tomeran näköinen uimaripoika.

T. Sari & tytöt