Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 28. lokakuuta 2008

Pikkuprinssi hoidossa

Viikonloppuna oli tyttöjämme sulostuttamassa ihana Burt-poju! Kovin oli hässäkkää, kun Oilin juoksut eivät olleetkaan kerenneet aivan kokonaan loppua..

Oili nukkui olkkarissa ja Burt ja Aune makkarissa, niin saatiin ainakin yöt hieman rauhoitettua :D

Kun Burt on meillä on sen lempipaikka aina tietokonetuolin alla. Sieltä pystyy hyvin seuraamaan koko asunnon tapahtumia ja huomaa heti, jos ihminen koittaa karata koneelta Burtin huomaamatta. Siellä vedellään aina päikkärit, jos malttaa..



Ensi perjantaina Burt saapuu näillä näkymin luoksemme jälleen. Tällä kertaa tosin vain illaksi ja yöksi. Lauantaina on vuorossa Suomen seurakoirayhdistyksen erikoisnäyttely, jonne Burt tulee minun mukanani. Hieman jo jänskättää, kuinka pojun handlaaminen sujuu ;D Tosin Burtin esittäminen on aina hyvää treeniä tulevaisuuden reissujamme silmällä pitäen.

Tässä vielä muutama otos meidän tytöistä kuluneelta viikonlopulta. Ulkokuvia ei paljon saatu, kun olin kaikki valoisat ajat töissä :( Kovin ovat myös sisäkuvat hämäriä kunnon valaistuksen puuttuessa.




Juuri vaihdetut lakanat ja pitihän ne heti aluksi saada kotoisan karvaisiksi ;D

Ei kommentteja: