Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 20. lokakuuta 2008

Oilin tittelirivi kasvoi jälleen. Nyt lisänä Pohjoismaiden- ja Norjan valionarvot!

Huoh! Vihdoin taas kotona. Pidennetyn viikonlopun retki Norjan Tromssaan Oilin kanssa takana. Lähdimme reissuun perjantaina ja kotiuduimme nyt maanantaina. Reissu tehtiin järjestetyn bussiseurueen kanssa ja tuttuina kavereina mukana matkassa oli Annika ja Mosse. Oilille ja minulle viikonlopun aikana kertyi useita unia niin bussissa, kuin junassakin. Mutta turhaa se ei todellakaan ollut!

Oili nappasi Tromssan Kv näyttelystä sertin ja cacibin itselleen ollen näyttelyn Vsp, joten nyt tittelirivi kasvoi jopa kahdella tittelillä. Oilin virallinen nimi onkin paperitöiden jälkeen Nord & Fin & Est & Lv & N & S Ch Bullgrin's Charmed One!!

Mukana ollut Mosse nappasi samanmoisen setin palkintoja kotiin, ollen näyttelyn Rop. Onnea pojusemme Fin & N Bullgrin's Double Damage!!

Tässä muutama kuva reissun varrelta. Jostain syystä suurin osa kuvista oli epätarkkoja :(


Minä ja Oili kehässä


Nyt voi jo hellittää..tuomarin viimeiset sanat ovat kuuluneet.
Tuomarina näyttelyssä toimi Seamus Oates Irlannista. Ihanan leppoisa pappa!


Rop Mosse ja Vsp Oili

Minä ja Oili reissasimme siis Helsinki-Oulu välit junalla ja Oulu-Tromssa välit bussilla. Oulun päässä meistä huolehti serkkumme miehensä kanssa. Meille tarjottiin kumpaankin suuntaan mennessä aamiaiset sekä lenkkiseurat ihanaisen Iippo-beaglen kanssa. Tuhannet kiitokset huolenpidostamme! Paluumatkalla valioneiti sai jopa arvolleen kuuluvan kuljetuksen juna-asemalle..


Oili virkavallan turvallisessa kyydissä


Kuningatar saapui asemalle ;D

Kiitokset Annikalle ja Mosselle seurana olemisesta! Keväällä otetaan uusiksi! Isoin kiitos reissun onnistumiseta kuuluu ihanalle Oili-Oivalliselle. Tuota tyttöä parempaa matkaseuraa saa etsiä. Ei stressaa mistään turhasta! Neiti nukkui erittäin nätisti kaikki bussi- ja junamatkat, eikä satunnaiset räksyttäjät haitanneet neidin kauneusunia laisinkaan.

Ai niin ja tänään vahvistui myös Oilin Ruotsin valionarvo kennelliittosta. Nyt Oilin kanssa muutama viikko 'lomaa' ja sitten kohti uusia maita ja uusia haasteita!

4 kommenttia:

Sini Backholm kirjoitti...

Hurjasti onnea! Te ootte aivan uskomaton pari Oilin kanssa! Upea tittelirivistö ja kivalta kuulosti matkakin! Hatunnosto!

Kimmeli kirjoitti...

Hienoa! Ei voi muuta sanoa :D

Jenna kirjoitti...

Onnea onnea ihan hirveästi uusista valiotitteleistä!!
Aivan mahtavaa menoa teillä!
Turbo ja Darra lähettää Oippanalle märät ja lämpimät kuolapusut upeasta saavutuksesta!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea oivalliselle ja tietenkin huoltojoukoille! :) Seamus Oates on kyllä ihana, ihan hullun symppis papparainen! :)