Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

sunnuntai 17. elokuuta 2008

Erkkari ja Heinola

Nyt on kotiuduttu taas yhdeltä näyttelytourneelta.

Bullmastiffit ja mastiffit ry:n erikoisnäyttely, 16.8. Hattula:

Oili sijoittui rotumme erikoisnäyttelyssä valioluokan kolmanneksi (ValEri3). Luokka oli näyttelyn suurin ja siellä oli yhteensä 12 koiraa. Tästäkin syystä olen äärettömän tyytyväinen Oilin suoritukseen noinkin kovassa valiosakissa.


Oili ValEri3 (kuva: Mikko Ylilammi)

Hertta esiintyi jälleen aivan täydellisesti. On se kumma, että kehän reunalla pitää aina hyppiä ja pomppia, mutta kun kehään päästään, niin käyttäydytään kuin vanha kehäkettu :D Hertalle tulokseksi Jun Eh.

Rop-kasvattajaryhmä olikin sitten Bullgrin's Bullmastiff, jättionnittelut Sadulle!! Ryhmämme koostui Saimista, Oilista, Galasta ja Hertasta. Lisäksi esitin näyttelyssä Sannan Sauruksen, jolle tulokseksi valioluokan voitto ja pu3. Ja kyllä oli tätäkin herraa jälleen kiva esittää :D

Heinola, kaikkien rotujen kansallinen koiranäyttely 17.8. :

Hattulasta porhallettiin sitten Heinolaan. Heinolassa Oili hienosti ValEri2, pn2 ja Hertta JunEri2 pn4, saaden vara-sertin!! Heinolassa esitin myöskin Sannan Sauruksen (Pu2) ja kivaa oli jälleen!

Isot kiitokset kaikille mukana porukassa pyörineille! Jälleen kerran takana yksi todella mukava viikonloppu. Hyvässä seurassa ei edes pieni sade haittaa ;D

Ei kommentteja: