Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

perjantai 29. elokuuta 2008

Terveisiä Gotlannista..

Hej på dig alla!

Terveisiä täältä Gotlannista, luonnon rauhasta. Kamera unohtui tietenkin kotiin, eli kuulumisia vain näin sanallisesti.

Joka aamu on nukuttu pitkään, eli univeloista ei ole enää tietoakaan. Koiruleiden kanssa on urheiltu urakalla, joka päivä erilaisissa maisemissa. Eilen oli vuorossa lenkki meren rannalla ja tänään käytiin aamulla todella jyrkän, mereen laskevan kallionseinämän päällä.
Eilen päivällä kiertelimme myös Visbyn kauniissa muurien rajaamassa vanhassa kaupungissa.

Varsinaista nettimahdollisuutta täällä ei ole, mutta majoituspaikkamme (http://www.ihregard.se/) pitäjämme päästää minut ystävällisesti aina kotiinsa koneelle. Äskenkin, kun kävin häneltä kahvilasta kysäisemässä, hän antoi minulle vaan avaimet ja pin-koodin ja sanoi, että sen kun lampsit heille kotiin sisään :D

Lassilla on myös onnen päivät täällä..Frisbeegolf-fanaatikkona ei kait voi toivoa muuta, kun että rata alkaa suoraan mökkimme ovelta. 9-väyläisestä radasta ei tosin voi pelata toistaiseksi kuin kahdeksaa väylää, koska viimeinen kori sijaitsee keskellä hevosaitausta. Normaalisti hevoset eivät ole siellä, mutta koska nyt on varsinainen sesonki ohi on ratsuhevoset siellä aitauksessa lomailemassa.

Aunen mielestä kyseiset hevoset ovat aivan huippuja! Aina kyn kävellään ohi pitää niille tehdä muutama leikkihyppyliike, jos ne vaikka saisi yhtymään leikkiin. Toistaiseksi hevoset eivät tule kuin aidan reunalle ihmettelemään. Lampaat eivät Aunea niin kiinnosta, niiden pienempi koko ei ehkä houkuttele niin paljon riekkumaan. Oilin mielestä kummissakaan eläimissä ei ole mitään outoa ja ihme kyllä Oili ei ole kertaakaan ketään niistä edes haukkunut/komentanut.

Tänään vielä nautiskellaan täällä IhreGårdin rauhassa ja lauantainaa onkin sitten edessä ensimmäinen näyttely! Pitäkää peukkuja meille! Lauantain tuomari on kuulemma aivan äärettömän tiukka, mutta sunnuntain tuomarin luulisi ainakin Oilista tykkäävän :D

Ei kommentteja: