Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 6. helmikuuta 2012

Lohjan pupsigeimeissä

Sunnuntaina oli luvassa Lohjan pentunäyttely. Tuomarina bulldogeilla tiukkana ja tarkkana tunnettu Sanna Vakkilainen (kennel Remarkabull). Bullmastiffipiireistä tutulle tuomarille on aina yhtä jännittävä mennä kehään. Tiesin tuomarin olevan hyvin tarkka ja innolla odotimmekin varsin kattavaa arvostelua, jossa jokainen osa-alue käydään huolella läpi. Arvostelu puhukoon puolestaan, olemme erittäin tyytyväisiä ja tämän arvostelun voi hyvillä mielin laittaa näytille! Vahvuudet ja heikkoudet on mielestäni juuri oikein noteerattu.

Bonita Rotunsa paras pentu!

''8kk feminiininen narttu, jolla erinomaiset rungon mittasuhteet, lupaava kallo, erinomaiset korvat, kauniit tummat silmät, alaleuan ei tarvitse tulla enää pidemmäksi. Erinomainen raajaluusto, lupaava eturinta. Paremmin kulmautunut edestä kuin takaa. Erinomainen rintakehä, lupaava karppi. Poikkeuksellisen hyvä häntä. Kintereet saavat vakautua koiran kehittyessä. Erinomaiset etuliikkeet, takaliike saisi rullata paremmin. Tehokas sivuliike. Kauniisti esitetty. Miellyttävä luonne.''
Mukana reissussa oli myös Aili neito, jonka kanssa kerkesinkin välissä tyhjään kehään harjoittelemaan..on meillä vielä työsarkaa edessä, mutta kyllä yhteistyömme alkaa jo pikkuhiljaa sujumaan :)

Mukana näytelmissä oli myös Annika ja Mikko ihanan Mollyn kanssa! Kiitos mukavasta päivästä, olihan kiva treffailla taas pitkästä aikaa ja pikku neiti Molly sulatti kyllä sydämemme täysin :)

Tulevana viikonloppuna onkin sitten touhua luvassa kerrakseen...Tallinnan intti, Champions of Champions gaala ja tietenkin kauan odotettu Disney on Ice näytös kummityttömme kanssa :)

1 kommentti:

Annika Mikkola kirjoitti...

Oli kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa.
Ja voi tuota Bonitaa <3 se on vaan niin ihku!