Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 27. helmikuuta 2012

Anatomiaa aivoihin..Aili kaunotar viime lauantaina..vaikka osaksi omastani puhunkin, niin kyllä tässä kuvassa silmä lepää :)
Klikkaa niin näet kuvan hieman isompanakin.
(kaikki kuvat: Anu Hämäläinen)

Viikonloppu hurahti Gerard O'Shean anatomia seminaarissa. Tuo mies on ollut aivan mahtava handlerikurssien pitäjänä, mutta tämä seminaari ylitti vieläkin kaikki odotukset! Silmät aukesi monelle asialle aivan uudella tavalla ja nyt erilaisia liikkeitä osaa arvioida hyvinkin perusteellisesti ja syyt niihin löytyy lähes aina koiran rakenteesta, luustosta ja sen asennoista.

Vierailimme viikonloppuna myös pikaisesti Anun ja Jarin kotona. Voi että miten kaunista siellä oli..voiko tunnelmallisempaa kotia löytyä?? Innolla odotellaan artikkelia jossain sisustuslehdessä :) Samassa Aili pääso treffaamaan herrasseuraa ja Anu napsi muutamia kuvia Aili neitokaisestamme.


Tänään oli sitten Ailin tiedot pompsahtaneet myös Suomen jalostustietokantaan ja saimme neidolle suomalaisen rekisterinumeron :)

1 kommentti:

james ricky kirjoitti...

Geart Content.I have appreciate with getting lot of good and reliable information with your post.....

sell my car online
we buy any car
sell car online