Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

tiistai 21. helmikuuta 2012

Kirjainrimpsuja metsästämässä


(kuva Hannu Heinonen)

Lunta tulla tupruttaa, mutta meitä se ei haittaa! Iltapäivät kuluvat lumitöissä ja neitojen kanssa hankijumpassa. Ihana kun ei ole loskaa ja kuraa, tämä sopii meille varsin hyvin!

Pari viikkoa sitten piipahdimme Mildredin ja Aili kanssa Tallinnan kansainvälisessä näyttelyssä. Kyseessä oli minun ja Ailin ensimmäinen yhteinen koitos. Kaikki sujui nappiin, Aili oli ainoa erin saanut narttu ja kotiintuomisina saatiin (VSP) Cacib, Serti, Viron valiotitteli ja oikeus anoa C.I.E titteliä :) C.I.B. neidolla olikin jo entuudestaan plakkarissa. Tuomarina mäykyillä oli Giuseppe Alessandra Italiasta.

(kuvat Rea Vaikkola:)
Ailin menestyksen jälkeen kaikki reissun tavoitteet oli saavutettu. Selvisin ehjin nahoin elämäni ensimmäisestä mäykkykehästä :) Mutta vielä oli edessä Mildredin vuoro. Kehään mentiin täysin ilman paineita ja tyttöhän näyttikin mammalle, että kyllä täältäkin pesee! Sijoitukseksi narttujen voitto VSP Cacibin kera. Serti siirtyi seuraavalla, koska me emme sitä nyt ennen kahden vuoden ikää tarvinneet. Tuomarina toimi Fabrizio Censi Italiasta.

Samana viikonloppuna pääsin myös osallistumaan ekaa kertaa Champion of Champions gaalaan. Kyllähän oli hieno juhla, ehdottomasti mukana jatkossakin! Isot kiitokset kaikesta vielä kerran Ilpo, Tiina, Tuija, Lena, Harkku, Stofe ja Henni! Valtavat onnittelut upeille koirillenne!!

Lumitreeniä muutama viikko ja sitten luvassa jälleen ulkomaanmatkailua...katotaan, jos tällä kertaa saadaan perheen isikin mukaan matkaan :)

1 kommentti:

Unto kirjoitti...

Melkoinen aloitus puikkonokkien kehässä, wow!