Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

torstai 26. tammikuuta 2012

Turun tohinat

(kuva: Mikko Marttinen)


Viime viikonloppuna vuorossa oli Turun kansainvälinen näyttely. Matkaan lähti pentuluokkaan Bonita ja Mildred pääsi korkkaamaan valioluokan. Tuloksiin ei voi olla muuta kun tyytyväinen! Mildred nappasi itselleen narttujen toisen sijan saaden vara-cacib ja vara-sertin. Bonita sitten jatkoikin tahtiaan ollen jällen ROP-pentu.
Tässä vielä neitojen arvostelut:


Bonita:
tuomari: Rodney Oldham, Iso-Britannia

''Flat, square skull. Defined stop. Nose well placed with open nostrils. Correct layback. Square front with straight bone. Strong neck. Well ribbed up for age. Gentle rise over loin. Best of tailsets. Just enough turn of stifle. Free mover.'' ROP-pentu KP

Litteä, neliömäinen kallo. Selvä stoppi. Hyvin asettunut kirsu avoimilla sieraimilla. Oikeanlainen layback. Neliömäinen etuosa suoralla luustolla. Vahva niska. Ikäiselleen hyvät kylkikaaret. Selkälinja nousee maltillisesti lannetta kohti. Häntä asettunut parhaalla mahdollisella tavalla. Juuri riittävän kiertynyt kinner. Vapaat liikkeet.

Mildred

tuomari: Tornbjörn Skaar, Ruotsi''Very good head & expression. Dark eyes, good ears. Good neck. Very good body and bone. Well angulated in front and rear. Moves well. Well presented.'' PN2 ValEri1 SA Vara-Serti Vara-Cacib

Muutoin olemmekin sitten nautiskelleet talvesta ja lumesta. Piha on täynnä koirien tekemiä polkuja ja välillä koko pesue livahtaa metsään umpihankijuoksuun :) Kyllä tämä lumi vaan on meille kaikille NIIN mieleen!

Jonkun verran on myös keretty suunnittelemaan kesän keikkoja ja luvassa onkin useampi koiramainen viikonloppu loistoporukassa kevään ja kesän kuluessa.


Ai niin ja ei pidä unohtaa mainita...Lauantaina Turussa Ailin lähin sukulainen suomessa teki kunnon jymymenestyksen! 9kk ikäinen Irmeli oli rotunsa paras ja voittipa vielä kertaheitolla ryhmänkin! Onnittelemme valtavasti!!

Ei kommentteja: