Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

perjantai 27. elokuuta 2010

Etsi !!



Viime aikoina on harrastukset painoittuneet hakuiluun. Oili ja Aune ovat treenanneet hakua jo pienestä pitäen, Bertta testaili harrastusta ensimmäisiä kertoja viime syksynä ja Mildred hyväksyttiin ryhmään nyt loppukesästä. Hakuryhmämme koostuu pääsääntöisesti bullmastiffeista, muutamalla miniruttuvahvistuksella höystettynä.






Lassi ja Aune ovat olleet parivaljakko alusta lähtien ja minä treenaan vuorotellen jonkun noista muista kolmesta kanssa.

Ensi viikolla Mildred aloittaa myös tokoharrastuksen Helsingin kennelpiirin kurssilla. Näyttelytreenejä suoritetaan Sadun luona muiden pentusten kanssa ja innolla odotetaan tulevia pentunäytelmiä ja ennen kaikkea Slovenian matkaa :)

Viime viikko lomailtiin näyttelyistä ja nyt tulevana viikonloppuna on luvassa bullmastiffien erikoisnäyttely sekä Tervakosken KV. Innolla jo odotetaan erkkaria, omia koiria ei ole sinne ilmoitettu, mutta toivoa on että pääsen jotain koiraa kehään esittämään :)

Ei kommentteja: