Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 16. elokuuta 2010

Erkkaria erkkarin perään


(kuva Pasi Apajalahti)

Viikonloppu kului erikoisnäyttelyiden parissa. Lauantaina oli luvassa kauan odotettu englanninbulldoggierkkari Peräseinäjoella. Lähdimme matkaan Maijun, Brutuksen, Bertan ja Mildredin kanssa jo perjantaina. Olimme varanneet mukavan maatilamajoituksen koko viikonlopuksi, eli leppoisaa hengailua ja kauniita bulldoggeja oli tarjolla koko viikonlopuksi. Bulldoggeja olikin ilmottu paikalle ennätysmäärä, 133 kipaletta!

Esitin kehässä Halin, Burtin (yhdessä Heidin kanssa), Bertan ja Nemon. Kaikille tulokseksi Eri ja Burtille vielä upeasti sijoitukseksi valioluokan toinen!! Mahtavat onnittelut Heidi ja Burt!Ette te viel millekään näyttelyeläkkeelle jouda :)

Sunnuntaina aamulla suhasimme sitten Seinäjoelta Heinolaan ja vuorossa oli Suomen seurakoirayhdistyksen erikoisnäyttely. Täällä oli paikalla vain kolme bulldoggia ja Bertalle hienosti narttujen voitto (VSP) ja serti :) Kyllähän se serti aina mieltä lämmittää, vaikka kovasti ei kilpailua sen eteen ollutkaan :D Serti oli Bertalle nyt neljäs Suomesta.


(kuva Pasi Apajalahti)

Viime viikolla aloitimme myös hakutreenit pitkän tauon jälkeen. Mildred pääsi myös mukaan! Jatkossa pyrimmekin ottamaan aina kaksi koiraa kerrallaan mukaan, Lassi on aina Aunen ohjaajana ja itse vaihtelen Mildredin ja Oilin välillä. Tottahan toki se Berttakin täytyy joskus mukaan matkaan ottaa :) (kuvat Miia Hultin)







Treenit jatkuu jälleen tällä viikolla ja näyttelyistä tuleekin nyt breikkiä pari viikkoa Hupellusmökkeilyn takia. Parin viikon päästä luvassa onkin sitten mm. bullmastiffierkkari!

Ei kommentteja: