Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

torstai 2. syyskuuta 2010

Bertta tuuletti Tervakoskella!!


(kuva: Mario Alin)


(kuva: Mario Alin)

Syksy lähestyy, mutta vielä riittää jokaiselle viikonlopulle näytelmiä :)

Bertta pyörähti sunnuntaina Tervakosken kansainvälisessä näyttelyssä. Etukäteen jännitin sateen mahdollisuutta, kun Bertta on viime aikoina muutaman kerran pelännyt tuomareiden sadetakkeja tai muuten vaan ollut mörkökausi päällä. Nyt meni kuitenkin kaikki nappii ja pienimmäinen esiintyi varsin edukseen voittaen kaikki nartut!!!! Tulokseksi siis VSP Serti ja Cacib!! Cacib oli nyt typyn toinen, ensimmäinhän tuli Montenegrosta. Serti oli Suomesta viides.

Yllätys oli iloinen, kun käteen tuli tuo valkoinen ruusuke, olin jo kerennyt unohtaa, että kyseessä oli inttinäyttely. Tuomarina toimi erittäin ystävälliseltä vaikuttanut Gustaaf van den Bosch Belgiasta.

Bertan arvostelu: 1½ years. Good female type. Head with correct expression. Closed mouth. Good back with sufficient roach. Good front. Sufficient bone. Typical movement.
1½-vuotias. Hyvä, naisellinen tyyppi. Päässä oikeanlainen ilme. Tiivis suu. Hyvä selkä riittävällä roach'lla. Hyvä etuosa. Riittävä luusto. Tyypilliset liikkeet.


(kuva: Pasi Apajalahti)


(kuva: Pasi Apajalahti)


Bertan poikaystävä Bailey sijoittui myös hienosti urosten toiseksi saaden sertin ja vara-cacibin! (kuva: Liisa Suoninen)

Lauantai päivä menikin sitten kokonaisuudessaan Bullmastiffit ja Mastiffit ry:n erikoisnäyttelyssä. Mukana ei ollut omia koiriani, mutta pääsin esittämään onneksi paria ihanaa typyä. Kovasti odottelen parhaillaan kuvia ko. näyttelystä ja julkaisen kuvia enempi sitten kun niitä itse saan :)

Joka tapauksessa koko potin korjasi iki-ihana Riski (Fi Ch, LtW-10 Bullgrin's Hold The Tiger) Olikos se niin että nimen eteen saa nyt myös lisätä kirjaimet BISS! Tuhannesti onnitteluja Jaakko, Satu, Anki, Johanna!! Meikä ihan kyynelehti kun katsoin Riskin upeata voittokulkua!


(kuva: Jari Anttonen)


(kuva: Jari Anttonen)

Eilen starttasi myös Mildredin pentutoko ja tänään jatketaan jälleen hakuharrastuksen parissa :)

Ei kommentteja: