Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

torstai 12. elokuuta 2010

Kuopiosta kuuluu!

Viime viikonloppuna ohjelmassa oli Kuopion kolme kansainvälistänäyttelyä. Olimme jo viime syksynä varanneet 15 ystävän kanssa ihanan ison maatilan aittoineen Kuopion läheltä. Tätä reissua oli siis odotettu! Maatilalle kokoontui torstaina jos jonkinmoista karvakorvaa (läjä bullmastiffeja, ranskiksia, shiboja, shi tsuja, enkkubulli jne jne..) Ja tietysti ihana määrä todella ihania koiranäyttely-ystäviä :) Minulla mukaan lähti reissuun Bertta ja Mildred.

Sää oli aivan mahdoton, hellettä helteen perään ja mittari keikkui yli 30 joka päivä. Silti koko porukkamme jaksoi viilettää koko pitkän viikonlopun maatilan pihalla ja pelloilla, sekä Sorsasalon raviradalla.

Perjantain näyttelyt alkoivat upeasti. Bertta sijoittui lähes 30 bulldogin laumassa narttujen neljänneksi! Ja Unto loisti bm kehässä. Tulokseski urosten paras (vsp) ja näin saimme uuden Suomen valion porukkaamme!! Ensimmäinen näyttely avoimessa luokassa ja heti onnisti!!Valioitumisputken aloitti siis Molla ja Riski, ja nyt seurasi perässä heti Unto. Upea sisarusparvi!


Vsp Unto ja Rop Saida (kuva Riikka Lönnström)

Lauantaina touhu jatkui..Tällä kertaa pääsin esittämään Ettaa ja nappiinhan se meni! Tulokseksi Rotunsa Paras ja päivän kruunasi vielä pääseminen ryhmässä Elina Haapaniemellä kuuden parhaan joukkoon!! Ja muistutuksena; ikää likalla siis 9 kuukautta!! :) Untolle kova helle ja kuuma asfaltti teki tepposet. Rotuspesialisti Andrew Burt kehui jäppistä TODELLA paljon, mutta tulokseksi tällä kertaa eva epäpuhtaista liikkeistä.


Etta poseeraa (kuva Satu Leino)

Toka näyttely, eka rop-sija :) Ja katsokaa miten upeasti pikkulikka seisoo! (kuva Satu Leino)

Bertalle lauantaina tulokseksi eh. Pelkäsi hieman tuomaria, liekö johtunut pelottavasta kynästä jolla mittaili päätä, vai mistä. Bertta on siis viime aikoina hieman arastellut joitakin tuomareita. Ilmeisesti kuuluu johonkin mörköikään, koska nuorempana oli enemminkin kirmaamassa kaikkien syliin :)

Sunnuntaina bulldoggien tuomari arvosteli niin hitaasti, jotta joiduin ilmoitttamaan Bertan poissaolevaksi, että kerkesin bullmastiffien kehään. Siellä kuitenkin oli odotettavissa suurempaa menestystä :)
Ja nappiinhan se meni jälleen! Ettalle tulokseksi PN2 serti (kolme näyttelyä ja kolme sertiä) ja Unto rakas Rotunsa Paras!!


(kuva Satu Leino)


Vsp Kaino ja Rop Unto (kuva Satu Leino)

Bullmastiffeissa kaikki sujui siis enemmän kuin nappiin, ja vaikka ei ollut omaa isoa ruttua mukana pääsin patsastelemaan upeiden koirien kanssa jokaisena päivänä rop/vsp kuvaan! Kiitos Sadut ja Riikka tästä mahdollisuudesta!! Innolla otan saman tehtävän jatkossakin vastaan!

Maatilamatkailu ja näyttelyt sopivat kuin nenä päähän toisiinsa. Siihen kun lisätään vielä upeat kaverit ja hauskat illanvietot, niin mitä sitä enempää kaipaakaan :) Kiitos kaikille, ja otetaanhan pian uudestaan!!
Eilen posti kantoi kotiin myös uusimman nettitilaukseni. Meikkilaukku, josta tulee tyttöjen näyttelybägi :) Pysyypähän jatkossa näyttelöremmit, numerolapunpidikkeet jne järjestyksessä! Sopii prinsessoille vai mitä ;D






Eilen starttasivat myös Mildredin hakutreenit. Myös Aune ja Oili pääsivät verestämään taitojaan. Kiitos treeniporukalle jälleen mukavasta illasta!

Ensi viikonloppuna luvassa onkin sitten bulldoggien erikoisnäyttely ja olemme varanneet Maijun kanssa seinäjoella ylläri pylläri maatilamajoituksen. Mukava viikonloppu siis jälleen luvassa!

Ja hei, skottiprinsessa ilmeistyi tällä viikolla KoiraNetiin, eli pääsee ilmoittelemaan suomalaisella rekkarilla geimeihin :)

Ei kommentteja: