Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Montenegro, Bulgaria ja Makedonia

Viime viikonloppuna ohjelmassa oli kokeneemmallekin näyttelymatkaajalle täysin uusia maita.
Suuntana oli Montenegron, Makedonian ja Bulgarian näyttelyt. Neljä näyttelyä, joista yksi kansainvälinen ja kolme kansallista.

Lähdimme matkaan tutulla bussiporukalla. Kilometrejä kertyi suuntaansa noin 3000 :) Matkalla yövyttiin Puolassa ja Kroatiassa.

Tässä jälleen kuvien muodossa hieman tarinaa reissustamme.


Saurus ja Bertta testaavat hotellin majoitustarjonnan.




Ennen ilmastonnin jäähdytettyä huoneen kunnolla, Sau sau tykkäsi makoilla viileällä kylpyhuoneen lattialla. Eihän sitä toki kovalla lattialla tarvinnut olla, kun huoneissa oli aina tarjolla kahdet petivaatteet, kun olin ottanut itselleni yksin kahden hengen huoneen.

Matkan varrella saimme kokea uskomattomia maisemia ja bussin kuskeilta vaadittiin taitoa kapeilla serpentiiniteillä.









Montenegron rannoilla oli mukava käyskennellä. Leppoisa Välimeren tuuli tuntui mukavalta yli 25 asteen helteessä.



Ennen näyttelyrupeamaa meillä oli yksi päivä täysin vapaata, jolloin tutustuimme kaupunkiin lähemmin ja nautiskelimme helteestä rantabulevardien kahviloissa.



Lauantaina aamulla oli Montenegron kansainvälinen näyttely ja iltapäivällä Bulgarian kansallinen näyttely. Sunnuntaina oli aamusta Montenegron kansallinen ja iltapäivästä Makedonian kansallinen näyttely.

Bulldoggeja oli ilmoitettu näytelmiin yhteensä 8 kappaletta. Kaksi urosta ja loput narttuja. Valiojakin oli mukana useampi ja koiria oli myös espanjasta asti paikalla.



Viikonloppu alkoi mahtavalla menestyksellä. Bertta jyräsi kansainvälisessä näyttelyssä ollen paras narttu ja saaden ensimmäisen Cacibinsa. Tuomari kehui kaikkia narttuja, mutta totesi pn-kehän lopuksi, että tällä kertaa voiton vei koira mahtavilla liikkeillään :D Bertta kilpaili viikonlopun nuorten luokassa. Muissa näyttelyissä ei ollut erillistä pn-kehää, vaan rop-kehään meni kaikkien luokkien voittajakoirat.


Montenegro Int. Vsp Bertta ja Rop Hannen Touho

Kehä oli aikamoista kyntöpeltoa, eli siinä kyllä hyvät liikkeet erottuivat todella hyvin eduksemme :) Olen niin ylpeä pikku likastamme ja minun tuntevat saattavatkin arvata, että kyyneleitä taas vieriteltiin Cacibin saatuamme :)



Kaiken kaikkiaan kotiintuomisina Cacibin lisäksi Bertta sai kolme aikuisten valioarvoa. Montenegron, Makedonia ja Bulgarian. Ei voi muuta sanoa, kuin että nappiin meni! Ja täysin yli odotusten! Mahtialku nuorten luokassa!

Bullmastiffeissa Saurus oli kahdessa näyttelyssä Rop, yhdessä pu2 ja yhdessä pu3. Kotiin tuomisina ihanalla Sau saulle Bulgarian ja Makedonian valioarvot.


Suomalaisleirin riemua!

Nyt olemme Sauruksen ja Bertan, sekä Petrin ja Elsa chow chow:n kanssa Puolassa pitämässä parin päivän siestaa. Sen jälkeen starttaakin sitten uusi näyttelytournee..

3 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Vielä tännekin oikein lämpöiset onnittelut hienosta menestyksestä. Toivottelee Hilma-sisko

Unknown kirjoitti...

Tätäkin kautta ihan hirmuisasti onnea! Bertta rock's!

Jarmo kirjoitti...

Hei Viivi!

Olet Sinä vaan aika Handleri!!!
Nykyisenä Remarkabull-tiimiläisenä erityisesti Setä-Saurukselle rapsuja (toki Berttakin ne ansaitsee...)!

t. Jarmo & pikku J (=Jakke Jäyhä, n.8viikkoa)