Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Bullitoko ja Lahden näytelmät



Helsingin seudun paikallisosaston järjestämä bullitoko starttaa jälleen. Kaikki innostuneet mukaan tokoilemaan. Kurssille on rajoitettu osallistumismäärä, eli ilmoittauduthan pian!

Viime viikonlopun ohjelmassa oli Lahden kansainvälinen näyttely. Omasta jengistä mukaan lähti Bertta, sekä esitettävinäni olivat myös Hali, Nemo, Unto ja Molla :) Hali tuli meille yökylään jo lauantaina, ja kyllä äippä sopeutui laumaan kuin nenä päähän ja olisi voinut viipyä piedempäänkin.
Kummankin rodun arvosteli Annukka Paloheimo. Bullmastiffeissa unto sijoittui urosten kolmanneksi saaden vara-sertin. Molla jatkoi sertiputkeaan sijoittuen narttujen toiseksi. Onnittelut Sannalle Topeliuksen valioitumisesta ja Saidan Cacibista!

Bulldogeissa pienuus oli valttia ja se näkyi tuloksissa! Hali upeasti 29 bulldogin joukosta pn3 ja Vara-Cacib, Nemo myös pu3! Ja pikku Bertta, äitin mussukka, 9 juniorinartun joukosta JunEri2 ja paras narttu kehässä viimeisenä ulos, eli ns. 'pn5' VaraSertin kera! Voi vide että olin ylpeä!
Kennel Wheelback's oli myös päivän Rop-kasvattaja.

Tässä vielä Bertan arvostelu:
Hyvin kompakti. Täyttää tavaraa. Erinomainen luusto. Yrmeä ilme. Hyvä päälaki. Erinomainen alaleuka. Hyvä kirsu. Hieman ylös kiinnittynyt häntä. Eturinta saa leventyä ja etuliikkeet samoin. Hyvät sivuliikkeet. Lupaava.

Ja kolmen sukupuolven kasvarin arvostelu:
Erinomainen ryhmä terveitä ja rodunomaisia yksilöitä joilla kaikilla upeat päät. Hyvät luustot. Muutama nuorempi jäsen tarvitsee vain lisää aikaa. Erinomainen jalostuksen tulos. Onnittelut kasvattajalle.

Junioriluokan ensimmäinen ja toinen, ihanaa kun serti ja varaserti jaettiin sopusuhtaisille pikkulikoille :) (kuva: Nina Sinervo)


Rop-kasvattaja kennel Wheelback's (Patsy 'Bertan isoäiti', Nemo 'Bertan eno', Hali 'Bertan äiti' ja Bertta)

Tänään kyytiin lähtee Bertta ja Saurus ja karavaani suuntaa parin viikon näyttelytourneelle...siitä kuulumisia myöhemmin ;D

Ei kommentteja: