Muistoissa kulkee suurin rakkauteni C.I.B. NORD BALT MULTI CH Bullgrin´s Charmed One 'Oili'.

Omistamme tytöt yhteistyössä kennel Bullgrin's (bullmastiffit), kennel Wheelback's (bulldogit) ja kennel Taxgemena (mäyräkoira) kanssa.

perjantai 14. toukokuuta 2010

Intti-valio ja 10.valiotitteli!!


Tunnelmia matkan varrelta Kroatiasta

Montenegron keikan jälkeen välissä oli muutama lepopäivä Puolassa ja sitten retkueemme tie suuntasi Ukrainaan, kahteen inttinäyttelyyn.



Mukana koissuleista reissua jatkoi Saurus ja Bertta.



SauSau sankari vetäisi viikonlopun upeasti sijoittuen kumpanakin päivänä urosten parhaaksi! Ensimmäisenä päivänä pojusta tuli siis Ukrainan valio ja takataskuun Cacib. Toisena päivänä sijoitus oikeutti Ukrainan Grand Champion titteliin ja toisen Cacibin turvin Saurus viimeisteli Kansainvälisen muotovalion arvon!! Reissu meni siis enemmän kuin nappiin. Sannalle kotiin tuomisiksi poika järkkäsi siis Inttivalionarvon, sekä neljä valiotitteliä! Go go our Brontosaurus!! Koko bussin bodyguard ja kaikkien kaveri :P Toivottavasti inttitittelistä huolimatta saisin tämän herran vielä joskus mukaani reissun päälle. Tiimi toimi Bertan kanssa saumattomasti <3



Bertta keräsi myös titteliriviään pidemmäksi Ukrainassa. Bulldoggeja oli paikalla 18 ja ensimmäisenä päivänä neiti ylsi tuomarin mukaan vsp:ksi, jos sellainen olisi valittu :) Virallisena tuloksena JunEri1 JunCAC Rop-juniori ja uusi Ukrainan Juniorimuotovalio! Tuomarina toimi Guido Vandoni, jolta Bertta aikaisemmin on saanut eh:n, mutta tällä kertaa eri irtosi ja kaikille muille viidellä junnulle tuli eh tai h. Tämän tittelin turvin pikku neidillämme on nyt 10 tittelin rimpsu nimen edessä :P Balt EE LV LT RU BY UA JCh ME BG MK Ch !!

Kotiin tultiin tiistaina ja torstaina sitten suunnattiinkin Kangasniemelle Bertan, Nemon ja Pasin kanssa. Bertta upeasti narttujen kolmas varasertin kera ja Nemo urosten paras ja vsp. Tuomarina toimi Saija Juutilainen.


Vsp komea Nemo ja Rop kaunis Möwens Kismet



Tässä vielä Nemon arvostelu:
Hyvin laadukas uros, jolla sopivasti raajaluustoa ja runkoa. Miellyttävät linjat. Urosmainen, oikeamallinen pää. Hyvä silmien muoto ja korvien asento. Hyvä alaleuan malli, paksut huulet. Hyvä kirsu. Erinomainen ylälinja. Hyvä hännän kiinnitys. Häntä voisi olla suorempi. Vahvat käpälät. Hyvät kulmaukset. Erinomaisessa lihaskunnossa, joka näkyy myös liikkeessä. Erinomainen, määrätietoinen luonne.


Ja Bertan arvostelu:
Juniori, jolla erinomainen koko ja runko ja sopivasti raajaluustoa. Narttumainen pää, hyvä nyrpeä ilme. Hyvät korvat. Riittävä otsapenger. Hyvä nenävekki ja avoimet sieraimet. Sopivasti alaleuan kaarta ja vahvuutta. Säilyttää ylälinjansa myös liikkeessä. Hyvin kiinnittynyt, hieman kierteinen häntä. Sopivat kulmaukset. Liikkuu rodunomaisesti hieman löysästi edestä. Hienossa kunnossa. Hyvä luonne.

Ei kommentteja: